ARKASI GELMEZ DERTLERİMİN! 0-3

SPOR 21.11.2021 - 17:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ARKASI GELMEZ DERTLERİMİN! 0-3

IĞDIR’A DA BOYUN EĞEN DARICA G.B’DE SÖZÜ TARAFTAR SÖYLEDİ
Darıca Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Iğdır FK’ya 3-0 yenilerek kan kaybetmeye devam etti. Güçlü rakibi karşısında varlık gösteremeyen sarı yeşillilerde kötü gidişatı Darıca G.B özetledi: Arkası gelmez dertlerimin, bıktım illallah. Bize de bir gün kader güler, güler inşallah!... 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 13’üncü maçında sahasında ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Iğdır FK’ya 3-0’lık skorla teslim olarak, üst üste 3’üncü kez sahadan puansız ayrıldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça istekli başlayan sarı yeşilliler, henüz 5’nci dakikada Fatih Şerifoğlu ile gole yaklaşırken, kaleci Mustafa Güngör bu pozisyonda gole izin vermedi. Dakikalar 15’i gösterdiğinde savunmanın kaleciye geri pası kısa düşünce araya giren Atakan Aybastı, bomboş pozisyonda meşin yuvarlağı kale yerinde dışarı gönderince Darıca G.B mutlak bir golden oldu. KALİTE FARKI 29’da savunma oyuncusu Abdullah Çelik’in golüyle öne geçen konuk ekip, 37’de İlker Avşar ile skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya da golle başlayan Iğdır FK’da İlker Avşar kendisinin 2’nci, takımının ise 3’üncü golünü kaydetti. Maçın kalan dakikaları iki takım için de formalite şeklinde geçti. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan sarı yeşillilerin 15’nci sıradaki yeri değişmedi. Sarı yeşilliler gelecek hafta 6 puan geride takip ettiği Bayrampaşa karşısında çok kritik bir deplasman maçına çıkacak.  
IĞDIR’A DA BOYUN EĞEN DARICA G.B’DE SÖZÜ TARAFTAR SÖYLEDİ

Darıca Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Iğdır FK’ya 3-0 yenilerek kan kaybetmeye devam etti. Güçlü rakibi karşısında varlık gösteremeyen sarı yeşillilerde kötü gidişatı Darıca G.B özetledi: Arkası gelmez dertlerimin, bıktım illallah. Bize de bir gün kader güler, güler inşallah!...

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 13’üncü maçında sahasında ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Iğdır FK’ya 3-0’lık skorla teslim olarak, üst üste 3’üncü kez sahadan puansız ayrıldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça istekli başlayan sarı yeşilliler, henüz 5’nci dakikada Fatih Şerifoğlu ile gole yaklaşırken, kaleci Mustafa Güngör bu pozisyonda gole izin vermedi. Dakikalar 15’i gösterdiğinde savunmanın kaleciye geri pası kısa düşünce araya giren Atakan Aybastı, bomboş pozisyonda meşin yuvarlağı kale yerinde dışarı gönderince Darıca G.B mutlak bir golden oldu.

KALİTE FARKI

29’da savunma oyuncusu Abdullah Çelik’in golüyle öne geçen konuk ekip, 37’de İlker Avşar ile skoru 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya da golle başlayan Iğdır FK’da İlker Avşar kendisinin 2’nci, takımının ise 3’üncü golünü kaydetti. Maçın kalan dakikaları iki takım için de formalite şeklinde geçti. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan sarı yeşillilerin 15’nci sıradaki yeri değişmedi. Sarı yeşilliler gelecek hafta 6 puan geride takip ettiği Bayrampaşa karşısında çok kritik bir deplasman maçına çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.