Arıkan; “Çiler ailesine teşekkür ederim”

Darıca 09.03.2021 - 16:26, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Arıkan; “Çiler ailesine teşekkür ederim”

Arıkan; “Çiler ailesine teşekkür ederim”
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Darıca Bir Umut Engelliler Derneği adına Başkan Melek Arıkan’a çiçek gönderdi. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Darıca Bir Umut Engelliler Derneği adına Başkan Melek Arıkan’a “Bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mayıs Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” mesajlı çiçek gönderdi. Dernek Başkanı Melek Arıkan gelen çiçekle çok mutlu olduğunu ve unutulmamanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek bir açıklama yaptı. Başkan Arıkan yaptığı açıklamada, “Kadınlar günümüzü onurlandıran Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler Bey’e ve değerli eşi Sevgi Çiler Hanım’a şahsım ve engelli ailelerimiz adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadesini kullanarak GTO Başkanı Çiler’in kendilerine her zaman teşekkür ettiğini kaydetti.
Arıkan; “Çiler ailesine teşekkür ederim”

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Darıca Bir Umut Engelliler Derneği adına Başkan Melek Arıkan’a çiçek gönderdi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Darıca Bir Umut Engelliler Derneği adına Başkan Melek Arıkan’a “Bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mayıs Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” mesajlı çiçek gönderdi. Dernek Başkanı Melek Arıkan gelen çiçekle çok mutlu olduğunu ve unutulmamanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek bir açıklama yaptı. Başkan Arıkan yaptığı açıklamada, “Kadınlar günümüzü onurlandıran Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler Bey’e ve değerli eşi Sevgi Çiler Hanım’a şahsım ve engelli ailelerimiz adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadesini kullanarak GTO Başkanı Çiler’in kendilerine her zaman teşekkür ettiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.