ARDAMAN’DAN ACİL KAPANMA ÖNERİSİ

SAĞLIK 20.11.2020 - 18:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ARDAMAN’DAN ACİL KAPANMA ÖNERİSİ

Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, Kocaeli’de artan vakalar nedeniyle birçok hastanede acillerin ve ameliyathanelerin yoğun bakıma çevrildiği söyledi. Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, sağlık sisteminin çökmesinden duydukları korkuyu dile getirerek acil kapanma önerisinde bulundu. Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, sahadan gelen bilgilerden kentte günlük 1500 civarında pozitif vaka olduğu bilgisini vererek zor günlerle karşılaşmamak için bazı adımların atılması gerektiğini söyledi. Birçok arkadaşlarının Kovid-19 testinin pozitif çıktığını anlatan Ardaman “Sağlık sisteminin çökmesinden korkuyoruz” dedi. Yoğun bakım yataklarının boşaldığı andan itibaren yeniden dolduğunu söyleyen Ardaman “Ameliyathanelerin yoğun bakıma çevrildiği haberleri geliyor. DURUM ÇOK CİDDİ Durum çok ciddi. Özellikle yoğun bakım hemşirelerinin birçoğu koronavirüs kapmış vaziyette. Korkumuz o dur ki, yakın zamanda muayene olacak sağlıkçı bulamayacağız. TTB olarak acil kapanmayı öneriyoruz” diye konuştu. Ardaman, kentteki fabrikalarda da pozitif vakaların çok olduğunu belirterek “Mesai saatlerini değiştirmek yetmiyor, zorunlu sektörler dışında üretim durmalı” dedi.

Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, Kocaeli’de artan vakalar nedeniyle birçok hastanede acillerin ve ameliyathanelerin yoğun bakıma çevrildiği söyledi. Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, sağlık sisteminin çökmesinden duydukları korkuyu dile getirerek acil kapanma önerisinde bulundu.

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, sahadan gelen bilgilerden kentte günlük 1500 civarında pozitif vaka olduğu bilgisini vererek zor günlerle karşılaşmamak için bazı adımların atılması gerektiğini söyledi. Birçok arkadaşlarının Kovid-19 testinin pozitif çıktığını anlatan Ardaman “Sağlık sisteminin çökmesinden korkuyoruz” dedi. Yoğun bakım yataklarının boşaldığı andan itibaren yeniden dolduğunu söyleyen Ardaman “Ameliyathanelerin yoğun bakıma çevrildiği haberleri geliyor.

DURUM ÇOK CİDDİ

Durum çok ciddi. Özellikle yoğun bakım hemşirelerinin birçoğu koronavirüs kapmış vaziyette. Korkumuz o dur ki, yakın zamanda muayene olacak sağlıkçı bulamayacağız. TTB olarak acil kapanmayı öneriyoruz” diye konuştu. Ardaman, kentteki fabrikalarda da pozitif vakaların çok olduğunu belirterek “Mesai saatlerini değiştirmek yetmiyor, zorunlu sektörler dışında üretim durmalı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.