ARANAN ZANLILARA ŞAFAK OPERASYONU!

ASAYİŞ 16.09.2020 - 10:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ARANAN ZANLILARA ŞAFAK OPERASYONU!

Kocaeli’de 23 şüpheli şafak operasyonuyla yakalandı! Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah saatlerinde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon sonucu 23 şüpheli gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü aranan şahısların yakalanması amacıyla bu sabah saatlerinde toplam 64 ekip ve 218 personelin katılımıyla şafak operasyonu düzenledi. Yapılan operasyon sonucunda çeşitli hırsızlık ve dolandırıcılık, kaçakçılık, yaralama, silahla tehdit, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, mala zarar vermek, yaralama, tehdit v.b. olmak üzere çeşitli suçlardan aranan toplam 23 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler burada tamamlanacak işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Kocaeli’de 23 şüpheli şafak operasyonuyla yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah saatlerinde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon sonucu 23 şüpheli gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü aranan şahısların yakalanması amacıyla bu sabah saatlerinde toplam 64 ekip ve 218 personelin katılımıyla şafak operasyonu düzenledi. Yapılan operasyon sonucunda çeşitli hırsızlık ve dolandırıcılık, kaçakçılık, yaralama, silahla tehdit, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, mala zarar vermek, yaralama, tehdit v.b. olmak üzere çeşitli suçlardan aranan toplam 23 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler burada tamamlanacak işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.