ANNE KARADENİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

GEBZE 19.02.2021 - 14:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ANNE KARADENİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

AK Parti Gebze İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Karadeniz'in annesi Gülsüm Karadeniz son yolculuğuna uğurlandı. AK Parti Gebze İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Karadeniz'in annesi Gülsüm Karadeniz uzun süredir koronavirüsle mücadele ediyordu. Ancak anne Gülsüm Karadeniz hastalığa daha fazla dayanamayarak yaşam savaşını kaybetti. Dün gece tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Anne Karadeniz’in vefatı derin üzüntüye neden olurken cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınarak toprağa verildi. Gülsüm Karadeniz’in cenaze törenine; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve çok sayıda siyaset ve iş insanı katıldı Ümit Medya ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Kabri nur, mekânı cennet, makamı âli olsun.

AK Parti Gebze İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Karadeniz'in annesi Gülsüm Karadeniz son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Gebze İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Karadeniz'in annesi Gülsüm Karadeniz uzun süredir koronavirüsle mücadele ediyordu. Ancak anne Gülsüm Karadeniz hastalığa daha fazla dayanamayarak yaşam savaşını kaybetti. Dün gece tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Anne Karadeniz’in vefatı derin üzüntüye neden olurken cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınarak toprağa verildi. Gülsüm Karadeniz’in cenaze törenine; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve çok sayıda siyaset ve iş insanı katıldı

Ümit Medya ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Kabri nur, mekânı cennet, makamı âli olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.