Amatörlerden önemli mesaj!

SPOR 13.11.2020 - 09:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Amatörlerden önemli mesaj!

Kısa adı AFB olan Amatör Futbolcular Birliği bir türlü başlatılamayan amatör liglerle ile ilgili açıklama yaptı. Amatör futbolcuların oldukça mağdur olduğunu belirten dernek, liglerin başlatılması için kesin tarihin verilmesini bekliyor. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde.    BİZİ DERTLERİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKTILAR  Amatör liglerin kaderi, 9 ay geçmesine rağmen başımızda yetkili olan, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Düşmez’in ortaklaşa yürütüp fakat bu sürede net bir çözüm bulamadığı görülmüştür. Amatör futbolcular olarak kapılarını her çaldığımızda “Üst liglere iki-üç hafta bir bakalım. Gidişat iyiyse sizleri de oynatacağız, mağduriyetinizi gidereceğiz” sözünü vermelerine rağmen, bizi bir köşeye atıp, unutup dertlerimizle baş başa bırakıldık!     SONUNA KADAR MÜCADELE İÇİNDE OLACAĞIZ  Üst liglerin hem lig hem de kupa maçları oynatılıyor, amatör ligler ise her seferinde 3 ay ertelenip, görmezden geliniyor! Bizler hakkımızı ararken her daim bize yakıştığı gibi adaplı mücadele edip sesimizi duyurmaya çalıştık lakin gelinen son noktada artık çaresiz, işsiz, güçsüz kaldık, sabrımız da tükenmiştir! Herkes bilsin ki kayda değer net sonuç alana ve formalarımızı giyip sahalara ininceye kadar çıktığımız bu yolda durmayıp, sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz

Kısa adı AFB olan Amatör Futbolcular Birliği bir türlü başlatılamayan amatör liglerle ile ilgili açıklama yaptı. Amatör futbolcuların oldukça mağdur olduğunu belirten dernek, liglerin başlatılması için kesin tarihin verilmesini bekliyor. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde.   

BİZİ DERTLERİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKTILAR 

Amatör liglerin kaderi, 9 ay geçmesine rağmen başımızda yetkili olan, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Düşmez’in ortaklaşa yürütüp fakat bu sürede net bir çözüm bulamadığı görülmüştür. Amatör futbolcular olarak kapılarını her çaldığımızda “Üst liglere iki-üç hafta bir bakalım. Gidişat iyiyse sizleri de oynatacağız, mağduriyetinizi gidereceğiz” sözünü vermelerine rağmen, bizi bir köşeye atıp, unutup dertlerimizle baş başa bırakıldık!    

SONUNA KADAR MÜCADELE İÇİNDE OLACAĞIZ 

Üst liglerin hem lig hem de kupa maçları oynatılıyor, amatör ligler ise her seferinde 3 ay ertelenip, görmezden geliniyor! Bizler hakkımızı ararken her daim bize yakıştığı gibi adaplı mücadele edip sesimizi duyurmaya çalıştık lakin gelinen son noktada artık çaresiz, işsiz, güçsüz kaldık, sabrımız da tükenmiştir! Herkes bilsin ki kayda değer net sonuç alana ve formalarımızı giyip sahalara ininceye kadar çıktığımız bu yolda durmayıp, sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.