AMATÖR FUTBOLCULARDAN GÖRÜLMEMİŞ KARAR!

SPOR 14.09.2020 - 10:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AMATÖR FUTBOLCULARDAN GÖRÜLMEMİŞ KARAR!

FLAŞ HABER… FLAŞ HABER
Bölgesel Amatör Lig oyuncuları isyan bayrağını çekti. Binlerce sporcunun geçimini sağladığı BAL ile ilgili somut bir açıklama yapılmaması, ligin Ocak ayında başlaması ihtimalinin kulislerde dolaşması sonrasında topyekün ayağa kalkan futbolcular, infial niteliğinde bir açıklama yaparak, bugün TFF’nin İstinye’de bulunan Orhan Saka Amatör Evi’nde toplanma kararı aldıklarını spor kamuoyuna duyurdular. İŞTE FUTBOLCULARIN O AÇIKLAMASI: Yıllardır ekmeğimizle oynadığınız yeter. BAL gibi ligi bize zehir ettiniz. En son bu ligi oynatmamak kalmıştı. Şimdi de bunu yapmaya çalışıyorsunuz ama biz amatör futbolcular ekmeğimizin, hayallerimizin, geleceğimizin çalınmasına izin vermeyeceğiz! Pazartesi(bugün) saat 14.00’te İstinye Orhan saka TFF binası önünde toplanıyoruz.  
FLAŞ HABER… FLAŞ HABER

Bölgesel Amatör Lig oyuncuları isyan bayrağını çekti. Binlerce sporcunun geçimini sağladığı BAL ile ilgili somut bir açıklama yapılmaması, ligin Ocak ayında başlaması ihtimalinin kulislerde dolaşması sonrasında topyekün ayağa kalkan futbolcular, infial niteliğinde bir açıklama yaparak, bugün TFF’nin İstinye’de bulunan Orhan Saka Amatör Evi’nde toplanma kararı aldıklarını spor kamuoyuna duyurdular.

İŞTE FUTBOLCULARIN O AÇIKLAMASI:

Yıllardır ekmeğimizle oynadığınız yeter. BAL gibi ligi bize zehir ettiniz. En son bu ligi oynatmamak kalmıştı. Şimdi de bunu yapmaya çalışıyorsunuz ama biz amatör futbolcular ekmeğimizin, hayallerimizin, geleceğimizin çalınmasına izin vermeyeceğiz! Pazartesi(bugün) saat 14.00’te İstinye Orhan saka TFF binası önünde toplanıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.