ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM GÜNLERDİR KAYIP

Çayırova 02.11.2021 - 11:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ALZHEİMER HASTASI YAŞLI ADAM GÜNLERDİR KAYIP

EN SON ÇAYIROVA’DA GÖRÜLMÜŞTÜ;
Tuzla Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan ve en son Çayırova’da görülerek bir daha kendisinden haber alınamayan 64 yaşındaki Alzheimer hastası Halil Özer’i arama çalışmaları devam ediyor. Çayırova Şekerpınar’da Alzheimer hastası vatandaş günlerdir kayıp. Çayırova Şekerpınar’da yaşayan İlker Özer’in babası Halil Özer (64) günlerdir kayıp. Alzheimer ve Parkinson hastalığı olan Özer, 27 Ekim tarihinde Tuzla Mimar Sinan Mahallesi’ndeki ikametinden çıkmasının ardından bir daha haber alınamadı. Tuzla Mahallesi, Kaynarca ve Şekerpınar çevresinde olabileceği düşünülen Halil Özer günlerdir bulunamazken, Alzheimer hastası kayıp vatandaşı görenlerin ya da yerini bilenlerin 0506 897 61 54 nolu telefonla iletişime geçmesi isteniyor.
EN SON ÇAYIROVA’DA GÖRÜLMÜŞTÜ;

Tuzla Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan ve en son Çayırova’da görülerek bir daha kendisinden haber alınamayan 64 yaşındaki Alzheimer hastası Halil Özer’i arama çalışmaları devam ediyor.

Çayırova Şekerpınar’da Alzheimer hastası vatandaş günlerdir kayıp. Çayırova Şekerpınar’da yaşayan İlker Özer’in babası Halil Özer (64) günlerdir kayıp. Alzheimer ve Parkinson hastalığı olan Özer, 27 Ekim tarihinde Tuzla Mimar Sinan Mahallesi’ndeki ikametinden çıkmasının ardından bir daha haber alınamadı. Tuzla Mahallesi, Kaynarca ve Şekerpınar çevresinde olabileceği düşünülen Halil Özer günlerdir bulunamazken, Alzheimer hastası kayıp vatandaşı görenlerin ya da yerini bilenlerin 0506 897 61 54 nolu telefonla iletişime geçmesi isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.