Altınordu Gebze sahaya iniyor

SPOR 31.03.2021 - 13:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Altınordu Gebze sahaya iniyor

Gebze’de güçlü bir yapılanmaya giderek 5-14 yaş arası futbolcu adaylarına Altınordu misyonuyla eğitim veren Altınordu Gebze Futbol Okulu 6 Nisan Salı günü sahaya iniyor. Önceki gün Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamayla halı sahaların hafta içi  09.00 ile 19.00 arasında faaliyet gösterebileceğini duyurulmuştu.  Buna göre Altınordu Gebze Futbol Okulu  Sağlık Bakanlığı Covid­19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan tüm tedbirlere riayet ederek Gebze Beylikbağı’nda sahaya inerek 4.5 ay aranın ardından futbol coşkusunu kaldığı yerden yaşamaya devam edecek. SİZLERİ BEKLİYORUZ Toplum sağlığı ve çocuklarımızın sağlığını korumak için ara verdiğimiz futbol okulu faaliyetlerimiz başlıyor diyen Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan; “ İyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu mottasıyla futbol eğitimlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. “ Tüm hijyen koşullarına uyarak, çocukların özlemle beklediği futbol okulumuzu açıyoruz. 5-14 yaş arası kayıt yaptırmak ve bilgi  almak için 0532 346 41 52’yi arayarak iletişime geçebilirsiniz

Gebze’de güçlü bir yapılanmaya giderek 5-14 yaş arası futbolcu adaylarına Altınordu misyonuyla eğitim veren Altınordu Gebze Futbol Okulu 6 Nisan Salı günü sahaya iniyor. Önceki gün Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamayla halı sahaların hafta içi  09.00 ile 19.00 arasında faaliyet gösterebileceğini duyurulmuştu.  Buna göre Altınordu Gebze Futbol Okulu  Sağlık Bakanlığı Covid­19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan tüm tedbirlere riayet ederek Gebze Beylikbağı’nda sahaya inerek 4.5 ay aranın ardından futbol coşkusunu kaldığı yerden yaşamaya devam edecek.

SİZLERİ BEKLİYORUZ

Toplum sağlığı ve çocuklarımızın sağlığını korumak için ara verdiğimiz futbol okulu faaliyetlerimiz başlıyor diyen Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan; “ İyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu mottasıyla futbol eğitimlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. “ Tüm hijyen koşullarına uyarak, çocukların özlemle beklediği futbol okulumuzu açıyoruz. 5-14 yaş arası kayıt yaptırmak ve bilgi  almak için 0532 346 41 52’yi arayarak iletişime geçebilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.