Altın fiyatlarında son durum ne?

EKONOMİ 22.07.2020 - 09:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Altın fiyatlarında son durum ne?

Altının gram fiyatı dün altının onsunda yaşanan ani yükselişle birlikte 405 lira ile tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Bugün sabah saatlerinde yaşanan bir sıçrama daha gram altının 410 TL seviyelerine kadar yükselmesine neden oldu. GRAM ALTIN NE KADAR? 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 09:00 itibariyle Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre gram altın 408 TL’den işlem görüyor. Sabah saatlerinde yaşanan sıçramada gram altın 410 TL seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı. ÇEYREK ALTIN NE KADAR? Altının gramındaki yükseliş diğer altın fiyatları türlerini de etkiledi. Yatırım veya takı amaçlı tercih edilen çeyrek altın bugün 664 TL’den alınıp 671 TL’den satışa sunuluyor. CUMHURİYET ALTINI NE KADAR? Altının onsunda yaşanan artış kendi değeri yüksek olan altın türlerini daha da artırdı. Alış ve satış rakamları arasındaki farkın diğer türlere göre daha az olduğu cumhuriyet altını bugün 2 bin 649 TL’den alınıp 2 bin 670 TL’den satışa sunuluyor.

Altının gram fiyatı dün altının onsunda yaşanan ani yükselişle birlikte 405 lira ile tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Bugün sabah saatlerinde yaşanan bir sıçrama daha gram altının 410 TL seviyelerine kadar yükselmesine neden oldu.

GRAM ALTIN NE KADAR?

22 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 09:00 itibariyle Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre gram altın 408 TL’den işlem görüyor. Sabah saatlerinde yaşanan sıçramada gram altın 410 TL seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altının gramındaki yükseliş diğer altın fiyatları türlerini de etkiledi. Yatırım veya takı amaçlı tercih edilen çeyrek altın bugün 664 TL’den alınıp 671 TL’den satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Altının onsunda yaşanan artış kendi değeri yüksek olan altın türlerini daha da artırdı. Alış ve satış rakamları arasındaki farkın diğer türlere göre daha az olduğu cumhuriyet altını bugün 2 bin 649 TL’den alınıp 2 bin 670 TL’den satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.