Altın fiyatlarında son durum!

EKONOMİ 15.08.2020 - 10:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Altın fiyatlarında son durum!

Altın fiyatları 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü ons altındaki düşüşle birlikte bir kez daha gerileme yaşadı. Altının ons fiyatının yüzde 0,44’lük gerileme yaşaması sonrasında gram altın 459,80 lira seviyesine indi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sert düşüş sonrası 460 lira seviyesinin üzerini zorlayan altının gram fiyatı hafta sonu bu seviyenin altında yer alıyor. ÇEYREK ALTIN NE KADAR? Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın ise bugün 749 TL’den alınırken 767 TL’den satışa sunuluyor. TAM ALTIN NE KADAR? Yüksek miktarda alım yapanların ya da takı amaçlı alacakların tercihlerinden olan tam altın ise bugün 2 bin 996 liradan alınıp 3 bin 68 liradan satışa sunuluyor. CUMHURİYET ALTINI NE KADAR? Diğer altın türlerine oranla alış ve satışta daha az kaybettirdiği için tercih edilen cumhuriyet altınının bugünkü alış fiyatı 2 bin 986 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 3 bin 47 lirada yer alıyor.

Altın fiyatları 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü ons altındaki düşüşle birlikte bir kez daha gerileme yaşadı. Altının ons fiyatının yüzde 0,44’lük gerileme yaşaması sonrasında gram altın 459,80 lira seviyesine indi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sert düşüş sonrası 460 lira seviyesinin üzerini zorlayan altının gram fiyatı hafta sonu bu seviyenin altında yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın ise bugün 749 TL’den alınırken 767 TL’den satışa sunuluyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Yüksek miktarda alım yapanların ya da takı amaçlı alacakların tercihlerinden olan tam altın ise bugün 2 bin 996 liradan alınıp 3 bin 68 liradan satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Diğer altın türlerine oranla alış ve satışta daha az kaybettirdiği için tercih edilen cumhuriyet altınının bugünkü alış fiyatı 2 bin 986 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 3 bin 47 lirada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.