“Allah başka dert vermesin”

GEBZE 28.02.2021 - 10:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Allah başka dert vermesin”

Koronavirüs salgını son hızla ülke genelinde devam edip lokanta, kafe ve restoranlar aylardır iş yapamazken Gebze-Harem minibüsleri özellikle akşam iş çıkışı saatlerinde minibüsleri hınca hınç doldurmaya devam ediyorlar. Bu konuda sosyal medyada bir çok şikayet yer alırken pandemi kurallarının hiçe sayıldığı iddia ediliyor. Gebze dönüşlerinde bazı minibüs şoförlerinin minibüsteki yolcuları Çayırova Mc Donalds sonrasında “Öndeki arabaya geçin” şeklinde söylemleri de işin tuzu biberi oluyor. “RESMEN ÇİLE ÇEKİYORUZ” Vatandaşlar konuyla alakalı sosyal medyada ve gazetemizi arayarak tepki koyarken “Kurallar yerler bir oluyor. Minibüsler tıklım tıklım. Bu durumlarla neden denetim yapılmıyor? Bu da yetmezmiş gibi bir çok kez denk geldiğimiz olay ise minibüsler Gebze dönüşlerinde zaman zaman Gebze’ye gelmek yerine aktarma yapıyorlar, bu neyin nesi? Allah yolculara başka dert vermesin” yorumunu yapıyorlar.

Koronavirüs salgını son hızla ülke genelinde devam edip lokanta, kafe ve restoranlar aylardır iş yapamazken Gebze-Harem minibüsleri özellikle akşam iş çıkışı saatlerinde minibüsleri hınca hınç doldurmaya devam ediyorlar. Bu konuda sosyal medyada bir çok şikayet yer alırken pandemi kurallarının hiçe sayıldığı iddia ediliyor. Gebze dönüşlerinde bazı minibüs şoförlerinin minibüsteki yolcuları Çayırova Mc Donalds sonrasında “Öndeki arabaya geçin” şeklinde söylemleri de işin tuzu biberi oluyor.

“RESMEN ÇİLE ÇEKİYORUZ”

Vatandaşlar konuyla alakalı sosyal medyada ve gazetemizi arayarak tepki koyarken “Kurallar yerler bir oluyor. Minibüsler tıklım tıklım. Bu durumlarla neden denetim yapılmıyor? Bu da yetmezmiş gibi bir çok kez denk geldiğimiz olay ise minibüsler Gebze dönüşlerinde zaman zaman Gebze’ye gelmek yerine aktarma yapıyorlar, bu neyin nesi? Allah yolculara başka dert vermesin” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.