ALKAN VE ŞAYİR’DEN, VALİ YAVUZ’A 100. YIL DAVETİ!

Dilovası 09.02.2021 - 11:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ALKAN VE ŞAYİR’DEN, VALİ YAVUZ’A 100. YIL DAVETİ!

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ederek İstiklal Marşı’mızın 100. Yıl etkinliklerine davet ettiler. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir önceki gün Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Dilovası’nda gerçekleşecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Alkan ve Belediye Başkanı Şayir, 2021 yılının  "İstiklal Marşı Yılı" olması ve 100. Yılı’nın kutlanması için düzenlenecek etkinliğe Vali Yavuz’u davet ettiler. Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İstiklal Marşı’nın 100. Yılı çerçevesinde düzenlenecek etkinliğe katkı sunacağını belirtti. Vali Yavuz ayrıca Yahya Kaptan’ın ölümünün 101. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılamadığını ancak en kısa sürede Yahya Kaptan’ın Tavşancıl’daki mezarını ziyarette edeceğini de belirtti.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ederek İstiklal Marşı’mızın 100. Yıl etkinliklerine davet ettiler.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir önceki gün Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Dilovası’nda gerçekleşecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Alkan ve Belediye Başkanı Şayir, 2021 yılının  "İstiklal Marşı Yılı" olması ve 100. Yılı’nın kutlanması için düzenlenecek etkinliğe Vali Yavuz’u davet ettiler. Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İstiklal Marşı’nın 100. Yılı çerçevesinde düzenlenecek etkinliğe katkı sunacağını belirtti. Vali Yavuz ayrıca Yahya Kaptan’ın ölümünün 101. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılamadığını ancak en kısa sürede Yahya Kaptan’ın Tavşancıl’daki mezarını ziyarette edeceğini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.