Ali Düşmez açıkladı

SPOR 15.09.2020 - 22:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ali Düşmez açıkladı

TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkanvekili Ali Düşmez yaptığı açıklamada, “Pandemi şuanda artmışken, ne liginden bahsediliyor?” dedi. Tüm Türkiye’de spor camiası, amatör futbol karşılaşmalarının oynatılıp oynatılmayacağının kararını büyük bir merak ve endişeyle bekliyor. Dün yüzlerce amatör futbolcu, İstanbul İstinye’deki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasına yürüyerek, amatör liglerin henüz başlatılmamasından dolayı federasyonu protesto etmişti. Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig’lerin başlamasının ardından Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig ve diğer amatör liglerin henüz başlatılmaması, amatör spor camiası tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Aylardır maddi ve manevi sıkıntılar içinde olan amatör spor camiasındaki futbolculardan antrenörlere kadar binlerce insan mağduriyetinin giderilmesini bekliyor. TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkanvekili Ali Düşmez, Spor Dokuz’a yaptığı özel açıklamalarda çarpıcı cümleler kurarak akıllardaki soru işaretlerini maalesef gidermedi.   “ŞU SÜREÇTE SEN ÇOCUĞUNU YOLLAR MISIN MAÇA?” Başkan Düşmez yaptığı konuşmada, “Şuanda hiçbir şey belli değil. Pandemi şuan artmışken ne liginden bahsediliyor? Oynanıp oynanmayacağı belli değil daha. Sen çocuğunu, kardeşini yollar mısın maça Kovid kapma ihtimali varken? Oynatır mısın? Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı onaylayacak daha sonra da karar TFF’ye gelecek, sonra da görüşülüp tartışılacak. Net karar da verilecek. Son durum bu” ifadelerini kullandı. Kaynak:Spor Dokuz

TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkanvekili Ali Düşmez yaptığı açıklamada, “Pandemi şuanda artmışken, ne liginden bahsediliyor?” dedi.

Tüm Türkiye’de spor camiası, amatör futbol karşılaşmalarının oynatılıp oynatılmayacağının kararını büyük bir merak ve endişeyle bekliyor. Dün yüzlerce amatör futbolcu, İstanbul İstinye’deki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasına yürüyerek, amatör liglerin henüz başlatılmamasından dolayı federasyonu protesto etmişti.
Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig’lerin başlamasının ardından Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig ve diğer amatör liglerin henüz başlatılmaması, amatör spor camiası tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Aylardır maddi ve manevi sıkıntılar içinde olan amatör spor camiasındaki futbolculardan antrenörlere kadar binlerce insan mağduriyetinin giderilmesini bekliyor.
TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkanvekili Ali Düşmez, Spor Dokuz’a yaptığı özel açıklamalarda çarpıcı cümleler kurarak akıllardaki soru işaretlerini maalesef gidermedi.  


“ŞU SÜREÇTE SEN ÇOCUĞUNU YOLLAR MISIN MAÇA?”
Başkan Düşmez yaptığı konuşmada, “Şuanda hiçbir şey belli değil. Pandemi şuan artmışken ne liginden bahsediliyor? Oynanıp oynanmayacağı belli değil daha. Sen çocuğunu, kardeşini yollar mısın maça Kovid kapma ihtimali varken? Oynatır mısın? Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı onaylayacak daha sonra da karar TFF’ye gelecek, sonra da görüşülüp tartışılacak. Net karar da verilecek. Son durum bu” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Spor Dokuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.