“ALGILAR DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULSUN”

SİYASET 23.11.2021 - 16:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ALGILAR DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULSUN”

“ALGILAR DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULSUN”
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Saadet Partisi olarak artık algılar değil çözüm önerileri konuşulsun istiyoruz” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ekonomi değerlendirmelerinde bulunuldu. Sorunlara çözmeye yönelik yönetim anlayışında olduklarını söyleyen Başkan Türel, “Zam değil; ‘güncelleme’, yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’, ekonomik kriz değil; ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor.     PROBLEMLERİ BİLİYORUZ, ÇÖZMEYE TALİBİZ Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa ‘algı yönetimi’dir! Saadet Partisi olarak artık algılar değil çözüm önerileri konuşulsun istiyor, bunun gayretini veriyoruz. Bunun ilk adımı da problemlerin var olduğunu kabul etmektir, kavramlara işimize geldiği gibi takla attırmak değil! Biz problemleri biliyoruz ve bunları çözmeye de talibiz!
“ALGILAR DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULSUN”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Saadet Partisi olarak artık algılar değil çözüm önerileri konuşulsun istiyoruz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ekonomi değerlendirmelerinde bulunuldu. Sorunlara çözmeye yönelik yönetim anlayışında olduklarını söyleyen Başkan Türel, “Zam değil; ‘güncelleme’, yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’, ekonomik kriz değil; ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ diyerek yaşadığımız sorunlar ortadan kalkmıyor, aksine problemlerimiz derinleşiyor.

 

 

PROBLEMLERİ BİLİYORUZ, ÇÖZMEYE TALİBİZ

Bunun adı ekonomi yönetimi değil; olsa olsa ‘algı yönetimi’dir! Saadet Partisi olarak artık algılar değil çözüm önerileri konuşulsun istiyor, bunun gayretini veriyoruz. Bunun ilk adımı da problemlerin var olduğunu kabul etmektir, kavramlara işimize geldiği gibi takla attırmak değil! Biz problemleri biliyoruz ve bunları çözmeye de talibiz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.