Albayrak’ın istifasına Uluköylü’den tepki

SİYASET 09.11.2020 - 10:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Albayrak’ın istifasına Uluköylü’den tepki

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasına ilişkin açıklamada bulundu. Devlet yönetiminin ciddiyet istediğini sert bir dille ifade eden Başkan Uluköylğ açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak instagram hesabından istifa ettiğine dair açıklama yayınlandı. Açıklamasında ise sağlık nedenleri gerekçe gösterilerek, ‘anneme, babama, eşim ve çocuklarıma vakit ayıracağım’ şeklinde bundan sonraki süreçteki yaşantısına dair açıklamalara yer verildi. DEVLET YÖNETİMİ CİDDİYET İSTER Ancak, hiçbir resmi makamdan istifa teyit edilmedi. Devlet yönetimi ciddiyet ister, Hele hele; Doların 8,50 TL’yi, Euro’nun 10.00’TL’yi aştığı, ‘Milletin Anasının Ağladığı’  bir dönemde, ‘Annemi’ özledim ben diye istifa paylaşımına rağmen, çıkıp da hiçbir resmi makam tarafından teyit edilmesi ya da teyit edilmemesi ne demek oluyor. Devlet yönetimi ciddiyet ister beyler. Milletle dalga mı geçiyorsunuz siz? Amacınız ne sizin? Milletin anası ağlamış, damat bey, ‘Ben Annemi Özledim’ türküsünü söylüyor.”

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasına ilişkin açıklamada bulundu. Devlet yönetiminin ciddiyet istediğini sert bir dille ifade eden Başkan Uluköylğ açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak instagram hesabından istifa ettiğine dair açıklama yayınlandı. Açıklamasında ise sağlık nedenleri gerekçe gösterilerek, ‘anneme, babama, eşim ve çocuklarıma vakit ayıracağım’ şeklinde bundan sonraki süreçteki yaşantısına dair açıklamalara yer verildi.

DEVLET YÖNETİMİ CİDDİYET İSTER

Ancak, hiçbir resmi makamdan istifa teyit edilmedi. Devlet yönetimi ciddiyet ister, Hele hele; Doların 8,50 TL’yi, Euro’nun 10.00’TL’yi aştığı, ‘Milletin Anasının Ağladığı’  bir dönemde, ‘Annemi’ özledim ben diye istifa paylaşımına rağmen, çıkıp da hiçbir resmi makam tarafından teyit edilmesi ya da teyit edilmemesi ne demek oluyor. Devlet yönetimi ciddiyet ister beyler. Milletle dalga mı geçiyorsunuz siz? Amacınız ne sizin? Milletin anası ağlamış, damat bey, ‘Ben Annemi Özledim’ türküsünü söylüyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.