“Aklımızla resmen alay ediliyor”

SİYASET 31.03.2021 - 09:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Aklımızla resmen alay ediliyor”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yasakların tekrar gelmesi hakkında, “Aklımızla resmen alay ediliyor” dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Türkiye’de 58 ilin çok yüksek riske ulaştığını, kısıtlamaların geri getirileceğini duyurmasına muhalefetten tepkiler yükseldi. AK Parti’nin pandemi koşullarında gerçekleştirdiği ‘lebaleb’ kongreleri hatırlatan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sert tepki gösterdi. KONGREDE BULAŞMADI Soyluçiçek sosyal medya hesabından, “Bu kongreyi gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, halktan korona tedbirleri için duyarlı olmasını istiyor. Ramazan ayı boyunca kafe, restoranlardan ve toplu iftarlarda bulaşacak virüs bu kongrelerde bulaşmadı. Aklımızla resmen alay ediliyor” açıklamasında bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yasakların tekrar gelmesi hakkında, “Aklımızla resmen alay ediliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Türkiye’de 58 ilin çok yüksek riske ulaştığını, kısıtlamaların geri getirileceğini duyurmasına muhalefetten tepkiler yükseldi. AK Parti’nin pandemi koşullarında gerçekleştirdiği ‘lebaleb’ kongreleri hatırlatan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek sert tepki gösterdi.

KONGREDE BULAŞMADI

Soyluçiçek sosyal medya hesabından, “Bu kongreyi gerçekleştiren AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, halktan korona tedbirleri için duyarlı olmasını istiyor. Ramazan ayı boyunca kafe, restoranlardan ve toplu iftarlarda bulaşacak virüs bu kongrelerde bulaşmadı. Aklımızla resmen alay ediliyor” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.