AK PARTİLİLER, DARICA BİR UMUT’U UNUTMADI!

Darıca 11.03.2021 - 14:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİLİLER, DARICA BİR UMUT’U UNUTMADI!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki isimlerle birlikte Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret etti. Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ve AK Partili isimleri ağırladı. Ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcıları Ayhan Naci Yılmaz ve Abdullah Latif Özkan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Nuran Kurşun, Bağlarbaşı Muhtarı Aytun Er ve Fatoş Pehlivan katıldı. Heyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve yönetimini ziyaret ederek Dernek Başkanı Melek Arıkan ve ekibiyle hem sohbet etti hem de çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki isimlerle birlikte Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ve AK Partili isimleri ağırladı. Ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcıları Ayhan Naci Yılmaz ve Abdullah Latif Özkan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Nuran Kurşun, Bağlarbaşı Muhtarı Aytun Er ve Fatoş Pehlivan katıldı. Heyet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve yönetimini ziyaret ederek Dernek Başkanı Melek Arıkan ve ekibiyle hem sohbet etti hem de çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.