AK PARTİLİ VEKİLLER DARICA İÇİN BAKAN SELÇUK’LA KONUŞTU!

SİYASET 17.04.2021 - 15:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİLİ VEKİLLER DARICA İÇİN BAKAN SELÇUK’LA KONUŞTU!

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman ve Sami Çakır Darıca’ya yapılacak olan Huzurevi ve diğer iki önemli proje için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüştü. Merhum hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’ın huzurevi hayalinin gerçekleşmesi için AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman ve Sami Çakır harekete geçti. AK Partili vekiller, Gebze’ye yapılması planlanan ancak yer bulunamadığı için Darıca’da yapılmasına karar kılınan Darıca Huzurevi için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’ü ziyaret etti. Ziyarette Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Kocaeli’ne yapılan yardımlar hakkında da Bakan Zümrüt ile görüşen AK Partili vekiller İzmit Huzurevi İnşaatı ile İŞKUR İl Müdürlüğü’ne tahsis edilecek yeni yer hakkında da görüşerek bilgi aldı. Öte yandan yapılan görüşmenin akıbetinin ilerleyen günlerde belli olacağı açıklandı. VEKİLLERDEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ Ziyareti sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek şu ifadeleri kullandı: “Değerli milletvekillerimiz Cemil Yaman ve Sami Çakır ile birlikte, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret ederek; Darıca’da yapılacak huzurevi, İzmit Huzurevi inşaatı, İŞKUR Müdürlüğümüze yeni yer tahsisi konularını görüştük. Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında şehrimize yapılan yardımlar için kendisine teşekkür ettik. ” #SevdamızKocaeli hastagı ile ziyareti paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Bakanı Selçuk’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman ve Sami Çakır Darıca’ya yapılacak olan Huzurevi ve diğer iki önemli proje için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüştü.

Merhum hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’ın huzurevi hayalinin gerçekleşmesi için AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman ve Sami Çakır harekete geçti. AK Partili vekiller, Gebze’ye yapılması planlanan ancak yer bulunamadığı için Darıca’da yapılmasına karar kılınan Darıca Huzurevi için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt’ü ziyaret etti. Ziyarette Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında Kocaeli’ne yapılan yardımlar hakkında da Bakan Zümrüt ile görüşen AK Partili vekiller İzmit Huzurevi İnşaatı ile İŞKUR İl Müdürlüğü’ne tahsis edilecek yeni yer hakkında da görüşerek bilgi aldı. Öte yandan yapılan görüşmenin akıbetinin ilerleyen günlerde belli olacağı açıklandı.

VEKİLLERDEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Ziyareti sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek şu ifadeleri kullandı: “Değerli milletvekillerimiz Cemil Yaman ve Sami Çakır ile birlikte, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret ederek; Darıca’da yapılacak huzurevi, İzmit Huzurevi inşaatı, İŞKUR Müdürlüğümüze yeni yer tahsisi konularını görüştük. Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında şehrimize yapılan yardımlar için kendisine teşekkür ettik. ” #SevdamızKocaeli hastagı ile ziyareti paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Bakanı Selçuk’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.