AK PARTİLİ GENÇLERDEN ‘MUTLULUĞA BİR ADIM AT’ PROJESİ

SİYASET 29.03.2021 - 11:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİLİ GENÇLERDEN ‘MUTLULUĞA BİR ADIM AT’ PROJESİ

Engelli hayvanların hayatını kolaylaştırmak için kendi elleri ile yürüteç tasarlayan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş projesini tanıttı ‘Mutluluğa Bir Adım At’ Projesi ile engelli soka hayvanlarına destek olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için yürüteç tasarlayan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimi projelerini AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda tanıttı. Proje tanıtım toplantısına; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve partililer katıldı. PROJELERİMİZ HIZ KAZANARAK DEVAM EDECEK Proje tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, “Sokak hayvanlarımız için ‘Mutluluğa Bir Adım At’ Projemizi icra ediyoruz. Projemizi icra etme noktasında bizlere destek veren ilçe ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sokak hayvanları bizler için çok değerli. Bu değeri hissetmek ve hissettirebilmek için birçok çalışmaya imza attık. Bu konudaki hassasiyetimiz hız kazanarak devam edecektir inşallah” dedi. PROJELER ÖRNEK OLACAK AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’ın ardından konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Öncelikle gençlik kolları başkanımız ve yönetimini tebrik etmek istiyorum. Şunu belirtmek isterim ki gençlerimiz son dönemde Enes Başkanımızın başkanlığında projeler üretmeye devam ediyorlar. Hayvanlara merhameti olmayanın insanlara merhameti olmazmış düsturu ile güzel bir proje hazırlamışlar. Çok kıymetli olan bu çalışma ile hayvanlara destek oluyorlar. Ben projeleri örnek olması açısından önemsiyorum” ifadelerini sarf etti. CANLIYA HİZMET ETMENİN GAYRETİ Programda son olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuştu. Başkan Büyükgöz gençlere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün burada bir gönül icadını görüyoruz. Canı yaşatmak, cana can katmak için yapılan bu çalışmayı şükranla yad ediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu bir aşk işi. Bu insana hizmet etmenin yanında canlıya hizmet etmenin de bir gayreti. Biz öyle bir inancın mensuplarıyız ki bizim peygamberimiz ordusuyla sefere giderken yavrularını emzirmekte olan bir kediyi görünce ordusunun onu rahatsız etmemesi için ordusunun yönünü değiştirmiş. Biz bu peygamberin ümmeti olarak her türlü canlının bize Allah’ın emaneti olarak bakarız. Bu sebeple bu gönül çalışmasına destek olan tüm arkadaşlarımıza tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

Engelli hayvanların hayatını kolaylaştırmak için kendi elleri ile yürüteç tasarlayan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş projesini tanıttı

‘Mutluluğa Bir Adım At’ Projesi ile engelli soka hayvanlarına destek olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için yürüteç tasarlayan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimi projelerini AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda tanıttı. Proje tanıtım toplantısına; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve partililer katıldı.

PROJELERİMİZ HIZ KAZANARAK DEVAM EDECEK

Proje tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, “Sokak hayvanlarımız için ‘Mutluluğa Bir Adım At’ Projemizi icra ediyoruz. Projemizi icra etme noktasında bizlere destek veren ilçe ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sokak hayvanları bizler için çok değerli. Bu değeri hissetmek ve hissettirebilmek için birçok çalışmaya imza attık. Bu konudaki hassasiyetimiz hız kazanarak devam edecektir inşallah” dedi.

PROJELER ÖRNEK OLACAK

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’ın ardından konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Öncelikle gençlik kolları başkanımız ve yönetimini tebrik etmek istiyorum. Şunu belirtmek isterim ki gençlerimiz son dönemde Enes Başkanımızın başkanlığında projeler üretmeye devam ediyorlar. Hayvanlara merhameti olmayanın insanlara merhameti olmazmış düsturu ile güzel bir proje hazırlamışlar. Çok kıymetli olan bu çalışma ile hayvanlara destek oluyorlar. Ben projeleri örnek olması açısından önemsiyorum” ifadelerini sarf etti.

CANLIYA HİZMET ETMENİN GAYRETİ

Programda son olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuştu. Başkan Büyükgöz gençlere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün burada bir gönül icadını görüyoruz. Canı yaşatmak, cana can katmak için yapılan bu çalışmayı şükranla yad ediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu bir aşk işi. Bu insana hizmet etmenin yanında canlıya hizmet etmenin de bir gayreti. Biz öyle bir inancın mensuplarıyız ki bizim peygamberimiz ordusuyla sefere giderken yavrularını emzirmekte olan bir kediyi görünce ordusunun onu rahatsız etmemesi için ordusunun yönünü değiştirmiş. Biz bu peygamberin ümmeti olarak her türlü canlının bize Allah’ın emaneti olarak bakarız. Bu sebeple bu gönül çalışmasına destek olan tüm arkadaşlarımıza tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.