AK PARTİ’NİN YENİ GRUP BAŞKANI İSMET YILMAZ!

SİYASET 17.11.2021 - 15:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİ’NİN YENİ GRUP BAŞKANI İSMET YILMAZ!

AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanlığı'na, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz seçildi. AK Parti Ankara Milletvekili Naci Bostancı'nın Grup Başkanlığı'ndan ayrılmasının ardından parti grubu seçim için AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan başkanlığında toplandı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, seçime tek aday olarak giren TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, 241 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Grup Başkanlığı'na seçildi. İsmet Yılmaz'dan boşalan Milli Savunma Komisyonu Başkanlığı için de seçim yapıldı. Seçimde Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Milli Savunma Komisyonu başkanı oldu.

AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanlığı'na, AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz seçildi.

AK Parti Ankara Milletvekili Naci Bostancı'nın Grup Başkanlığı'ndan ayrılmasının ardından parti grubu seçim için AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan başkanlığında toplandı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda, seçime tek aday olarak giren TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, 241 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Grup Başkanlığı'na seçildi. İsmet Yılmaz'dan boşalan Milli Savunma Komisyonu Başkanlığı için de seçim yapıldı. Seçimde Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Milli Savunma Komisyonu başkanı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.