AK Parti’den Gebze, Çayırova ve Dilovası’nda devam kararı

SİYASET 22.11.2020 - 18:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK Parti’den Gebze, Çayırova ve Dilovası’nda devam kararı

AK Parti; Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile devam kararı aldı. Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek yerine ise Selma Gülenç aday gösterildi. AK Parti, Kocaeli’de gerçekleştireceği ilçe kadın kolları kongre sürecini başlattı. Kongre öncesinde ilçe kadın kolları başkanları adaylarını belirleyen AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Genel Merkez, 3 ilçede kadın kolları başkanları ile devam kararı aldı. Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile devam kararı alan İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Genel Merkez, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in yerine Selma Gülenç ile devam dedi. 2023’E GÜÇLÜ KADINLAR OLARAK GİRECEĞİZ Kadınların kongre süreci ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, “Kongre süreci ile ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. 12 ilçemizde çok güzel yönetimler oluşturacağız. AK Kadınlar olarak seçim çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde kongre sürecimizi gerçekleştireceğiz. 2023 seçimlerine güçlü kadınlar olarak gireceğiz” dedi. ADAY BAŞKANLARA TEBRİK AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe kadın kolları başkanı adaylarını resmi sosyal medya hesabından açıkladı. Başkan adaylarını tebrik ederek 2023 hedeflerine daha güçlü gideceklerini belirten Başkan Özdemir, başkan adaylarına başarılar diledi.

AK Parti; Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile devam kararı aldı. Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek yerine ise Selma Gülenç aday gösterildi.

AK Parti, Kocaeli’de gerçekleştireceği ilçe kadın kolları kongre sürecini başlattı. Kongre öncesinde ilçe kadın kolları başkanları adaylarını belirleyen AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Genel Merkez, 3 ilçede kadın kolları başkanları ile devam kararı aldı. Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez ve Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile devam kararı alan İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Genel Merkez, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in yerine Selma Gülenç ile devam dedi.

2023’E GÜÇLÜ KADINLAR OLARAK GİRECEĞİZ

Kadınların kongre süreci ile alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, “Kongre süreci ile ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. 12 ilçemizde çok güzel yönetimler oluşturacağız. AK Kadınlar olarak seçim çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımıza yakışır bir şekilde kongre sürecimizi gerçekleştireceğiz. 2023 seçimlerine güçlü kadınlar olarak gireceğiz” dedi.

ADAY BAŞKANLARA TEBRİK

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe kadın kolları başkanı adaylarını resmi sosyal medya hesabından açıkladı. Başkan adaylarını tebrik ederek 2023 hedeflerine daha güçlü gideceklerini belirten Başkan Özdemir, başkan adaylarına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.