AK PARTİ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERİ TİYE ALAN 1 NİSAN VİDEOSU

SİYASET 01.04.2021 - 14:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERİ TİYE ALAN 1 NİSAN VİDEOSU

AK Parti, #1Nisan etiketiyle CHP'li belediyeleri tiye alan video yayınladı. Videoda CHP'liler heykel açılışlarında görülürken, AK Parti ‘icraatları’ Somebody To Love şarkısı eşliğinde anlatıldı. AK Parti’nin videosunda Gebze’de genel merkezi bulunan Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG, Osmangazi Köprüsü ve Marmaray dikkat çekti. AK Parti’nin resmi Twitter hesabından 1 Nisan videosu paylaşıldı. “Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatler” yazısıyla başlayan video, CHP’li belediye başkanlarının heykel açılışları “Heykel tek bildikleri bu” yazısı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çeşme açılışına ilişkin görüntülerle devam ediyor. AK Parti’nin 1 Nisan şaka videosunda “Tabii ki bu bir şakaydı, işte şimdi gerçekler” yazısından sonra ABD’li rock grubu Jefferson Airplane’in söylediği ‘Somebody To Love’ şarkısı eşliğinde İstanbul Havalimanı, şehir hastaneleri, yerli üretim askeri araçlar, Gebze- Halkalı arasında sefer yapan Marmaray, Gebze’de genel merkezi bulunan Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG, Osmangazi Köprüsü, barajlar gibi görüntüler yer alıyor. Video, tamamen cami olarak ibadete açılan Ayasofya fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gülüşüyle sona eriyor. ​  

AK Parti, #1Nisan etiketiyle CHP'li belediyeleri tiye alan video yayınladı. Videoda CHP'liler heykel açılışlarında görülürken, AK Parti ‘icraatları’ Somebody To Love şarkısı eşliğinde anlatıldı. AK Parti’nin videosunda Gebze’de genel merkezi bulunan Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG, Osmangazi Köprüsü ve Marmaray dikkat çekti.

AK Parti’nin resmi Twitter hesabından 1 Nisan videosu paylaşıldı. “Gerçekleştirdiğimiz bazı icraatler” yazısıyla başlayan video, CHP’li belediye başkanlarının heykel açılışları “Heykel tek bildikleri bu” yazısı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çeşme açılışına ilişkin görüntülerle devam ediyor. AK Parti’nin 1 Nisan şaka videosunda “Tabii ki bu bir şakaydı, işte şimdi gerçekler” yazısından sonra ABD’li rock grubu Jefferson Airplane’in söylediği ‘Somebody To Love’ şarkısı eşliğinde İstanbul Havalimanı, şehir hastaneleri, yerli üretim askeri araçlar, Gebze- Halkalı arasında sefer yapan Marmaray, Gebze’de genel merkezi bulunan Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG, Osmangazi Köprüsü, barajlar gibi görüntüler yer alıyor. Video, tamamen cami olarak ibadete açılan Ayasofya fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gülüşüyle sona eriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.