AK KOCAELİ’DE ŞOKE EDEN PROVOKASYON!

SİYASET 08.11.2020 - 14:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK KOCAELİ’DE ŞOKE EDEN PROVOKASYON!

AK Parti İl Kongresi’ne yapılan provokasyon çabuk fark edildi. Ak Partililer bayrak provokasyonunu yapanları tespit etmeye çalışıyor. AK Parti 7. Olağan İl Kongresi İnterteks Fuar Merkezi’nde başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen kongrede Mehmet Ellibeş tek aday. 604 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu kongre için yüzlerce AK Partili günlerdir çalışıyor. Fuar merkezi baştan aşağı süslendi, her türlü tedbir alındı. BAŞKA PARTİNİN BAYRAĞI Ancak kongre, ilginç bir provokasyon girişimine de sahne oldu. Her şeyi hazırlanan kongrede son olarak sandalyelere AK Parti bayrakları konuldu. Ancak bayrak çuvalların içinden iki adet DEVA Partisi bayrağı da çıktı. Rengi aynı logosu da AK Parti’ye çok benzeyen DEVA bayraklarından ikisi sandalyelere konuldu. Ancak yapılan kontrol ile birkaç dakika içinde provokasyon anlaşıldı. PROVOKASYON ARAŞTIRILIYOR, KONGREDE BÜYÜK COŞKU VAR Provokasyon boşa düşürülürken AK Parti yöneticileri şimdi olayın nasıl gerçekleştiğine dair araştırma yapıyor. Konuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapılması da bekleniyor. Diğer yandan kongrede coşku var. Hijyen, maske ve mesafe kurallarını sıkı sıkı uyulan kongre devam ediyor.  

AK Parti İl Kongresi’ne yapılan provokasyon çabuk fark edildi. Ak Partililer bayrak provokasyonunu yapanları tespit etmeye çalışıyor. AK Parti 7. Olağan İl Kongresi İnterteks Fuar Merkezi’nde başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen kongrede Mehmet Ellibeş tek aday. 604 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu kongre için yüzlerce AK Partili günlerdir çalışıyor. Fuar merkezi baştan aşağı süslendi, her türlü tedbir alındı.

BAŞKA PARTİNİN BAYRAĞI

Ancak kongre, ilginç bir provokasyon girişimine de sahne oldu. Her şeyi hazırlanan kongrede son olarak sandalyelere AK Parti bayrakları konuldu. Ancak bayrak çuvalların içinden iki adet DEVA Partisi bayrağı da çıktı. Rengi aynı logosu da AK Parti’ye çok benzeyen DEVA bayraklarından ikisi sandalyelere konuldu. Ancak yapılan kontrol ile birkaç dakika içinde provokasyon anlaşıldı.

PROVOKASYON ARAŞTIRILIYOR, KONGREDE BÜYÜK COŞKU VAR

Provokasyon boşa düşürülürken AK Parti yöneticileri şimdi olayın nasıl gerçekleştiğine dair araştırma yapıyor. Konuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapılması da bekleniyor. Diğer yandan kongrede coşku var. Hijyen, maske ve mesafe kurallarını sıkı sıkı uyulan kongre devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.