AK Kadınlar’dan üye şov!

SİYASET 08.11.2020 - 12:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK Kadınlar’dan üye şov!

AK Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir 100 günde 10 bin üye yaptıklarını açıkladı. İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin iktidara gelişinin 18. Yılında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Gönül Seferberliği” münasebetiyle üye çalışmalarımız İl kadın kolları ve İlçe kadın kolları Teşkilat Birim Başkanlığı tarafından hızlı bir şekilde devam etmektedir.  EN ÇOK ÜYE YAPANA HEDİYE Başkan Yasemin Özdemir, 50 kişilik yönetim kurulu üyelerimizin her birine üye yapma noktasında belli bir kota koyduk en çok üye yapan ilk üç bayan arkadaşımızı emekleri ve çalışma hizmetleri noktasında ödüllendirmek istedik.  Yönetim kurulu üyelerimizden Selda Çiftçi (166 üye), Nilgün Gürcan (130 üye ) ve Fatma Güngör arkadaşımız 100 yeni üyeyi AK Parti ailesine kazandırmıştır bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyoruz. AK Parti Kocaeli Kadın Üye Sayımız 140 bin 305’e ulaşmıştır. Bu vesileyle üye çalışmalarına arasız devam eden tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

AK Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir 100 günde 10 bin üye yaptıklarını açıkladı.
İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin iktidara gelişinin 18. Yılında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Gönül Seferberliği” münasebetiyle üye çalışmalarımız İl kadın kolları ve İlçe kadın kolları Teşkilat Birim Başkanlığı tarafından hızlı bir şekilde devam etmektedir. 


EN ÇOK ÜYE YAPANA HEDİYE
Başkan Yasemin Özdemir, 50 kişilik yönetim kurulu üyelerimizin her birine üye yapma noktasında belli bir kota koyduk en çok üye yapan ilk üç bayan arkadaşımızı emekleri ve çalışma hizmetleri noktasında ödüllendirmek istedik.  Yönetim kurulu üyelerimizden Selda Çiftçi (166 üye), Nilgün Gürcan (130 üye ) ve Fatma Güngör arkadaşımız 100 yeni üyeyi AK Parti ailesine kazandırmıştır bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyoruz. AK Parti Kocaeli Kadın Üye Sayımız 140 bin 305’e ulaşmıştır. Bu vesileyle üye çalışmalarına arasız devam eden tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.