AK KADINLAR YİNE YAPACAĞINI YAPTI!

SİYASET 17.01.2021 - 11:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK KADINLAR YİNE YAPACAĞINI YAPTI!

Son dönemlerde ülkemizde ve bölgemizde azalış gösteren Covid-19 salgınıyla etkin ve özverili bir şeklide mücadele  eden İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, Gebze Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığından şifa paketi desteği geldi. Gebze Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon Ekibinde görev yapan  çalışanlarına, bağışıklık sistemleri güçlensin diyerek şifa paketi ikramlarında bulundu.  KADIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ  Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu konuyla ilgili olarak “İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

Son dönemlerde ülkemizde ve bölgemizde azalış gösteren Covid-19 salgınıyla etkin ve özverili bir şeklide mücadele  eden İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, Gebze Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığından şifa paketi desteği geldi. Gebze Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon Ekibinde görev yapan  çalışanlarına, bağışıklık sistemleri güçlensin diyerek şifa paketi ikramlarında bulundu. 


KADIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ 
Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu konuyla ilgili olarak “İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.