AK KADIN KOCAELİ, KONGRE HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

SİYASET 24.10.2020 - 16:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK KADIN KOCAELİ, KONGRE HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

AK Parti’de ana kademe ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından, il kongresinin tarihi de 8 Kasım olarak belirlendi. AK Gençlerin ilçe kongreleri de 25 Ekim’de Körfez ilçesinden başlayacak; Kasım ayında bitirilip il gençlik kolları kongresi yapılacak. Bu hazırlıklar devam ederken, gözler AK Kadınlara çevrildi. Yaptığı istişareler sonrası yönetimini oluşturan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe kongrelerinin 8 Kasım’daki il kongresinin ardından yapılacağını belirtti. İlçe kongre tarihlerinin henüz belli olmadığını ifade eden Özdemir, “Kongre süreci ile ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. 12 ilçemizde çok güzel yönetimler oluşturacağız. Hangi ilçelerimizde değişiklik yapacağımız da henüz belli olmadı.” Açıklamalarında bulundu. 2023 SEÇİMİNİ HEPSİNDEN DAHA ÖNEMLİ Her seçimin önemli olduğunu ancak 2023 yılında yapılacak seçimlerin hepsinden daha mühim olacağını söyleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ‘’Kocaeli’nin tamamını kapsayan güzel ve güçlü bir yönetim kurulumuz var. İstişare kanallarımızı geniş tutuyoruz, herkese kucak açıyoruz. AK kadınlar olarak seçim çalışmalarına başladık çok çalışacağız, seçim yaklaştıkça tempomuzu artıracağız. 2023 seçimlerine güçlü kadın kolları olarak gireceğiz. Cumhurbaşkanımızı kadın kolları teşkilatları olarak en güzel şekilde karşılamak için elimizden geleni yapacağız. İl başkanlığımız tarafından kurulan komisyonlarımızla, koordineli hareket ederek Kocaeli Teşkilatlarına yakışır bir kongrenin gerçekleştireceğimize inanıyoruz.” dedi.

AK Parti’de ana kademe ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından, il kongresinin tarihi de 8 Kasım olarak belirlendi. AK Gençlerin ilçe kongreleri de 25 Ekim’de Körfez ilçesinden başlayacak; Kasım ayında bitirilip il gençlik kolları kongresi yapılacak. Bu hazırlıklar devam ederken, gözler AK Kadınlara çevrildi. Yaptığı istişareler sonrası yönetimini oluşturan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe kongrelerinin 8 Kasım’daki il kongresinin ardından yapılacağını belirtti. İlçe kongre tarihlerinin henüz belli olmadığını ifade eden Özdemir, “Kongre süreci ile ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. 12 ilçemizde çok güzel yönetimler oluşturacağız. Hangi ilçelerimizde değişiklik yapacağımız da henüz belli olmadı.” Açıklamalarında bulundu.

2023 SEÇİMİNİ HEPSİNDEN DAHA ÖNEMLİ

Her seçimin önemli olduğunu ancak 2023 yılında yapılacak seçimlerin hepsinden daha mühim olacağını söyleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ‘’Kocaeli’nin tamamını kapsayan güzel ve güçlü bir yönetim kurulumuz var. İstişare kanallarımızı geniş tutuyoruz, herkese kucak açıyoruz. AK kadınlar olarak seçim çalışmalarına başladık çok çalışacağız, seçim yaklaştıkça tempomuzu artıracağız. 2023 seçimlerine güçlü kadın kolları olarak gireceğiz. Cumhurbaşkanımızı kadın kolları teşkilatları olarak en güzel şekilde karşılamak için elimizden geleni yapacağız. İl başkanlığımız tarafından kurulan komisyonlarımızla, koordineli hareket ederek Kocaeli Teşkilatlarına yakışır bir kongrenin gerçekleştireceğimize inanıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.