AK KADIN GEBZE, SAĞLIKÇILARA ŞİFA PAKETİ DAĞITTI!

SİYASET 16.01.2021 - 13:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK KADIN GEBZE, SAĞLIKÇILARA ŞİFA PAKETİ DAĞITTI!

AK Parti Gebze Kadın Kolları koronavirüs salgınında etkin ve özverili bir şeklide mücadele eden İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına şifa paketi desteği dağıttı. Son dönemlerde ülkemizde ve bölgemizde azalış gösteren Covid-19 salgınıyla etkin ve özverili bir şeklide mücadele eden İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, AK Parti Gebze Kadın Kolları’ndan şifa paketi desteği geldi. AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder Cebelli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon Ekibinde görev yapan çalışanlarına, bağışıklık sistemleri güçlensin diyerek şifa paketi hediye etti. KADIOĞLU’NDAN AK KADINLARA TEŞEKKÜR Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Sayın Şenay Önder Cebelli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.”

AK Parti Gebze Kadın Kolları koronavirüs salgınında etkin ve özverili bir şeklide mücadele eden İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına şifa paketi desteği dağıttı.

Son dönemlerde ülkemizde ve bölgemizde azalış gösteren Covid-19 salgınıyla etkin ve özverili bir şeklide mücadele eden İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, AK Parti Gebze Kadın Kolları’ndan şifa paketi desteği geldi. AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder Cebelli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon Ekibinde görev yapan çalışanlarına, bağışıklık sistemleri güçlensin diyerek şifa paketi hediye etti.

KADIOĞLU’NDAN AK KADINLARA TEŞEKKÜR

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Sayın Şenay Önder Cebelli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.