AK GENÇLER GEBZE’DE BAŞVURU ALIYOR

SİYASET 11.11.2020 - 14:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK GENÇLER GEBZE’DE BAŞVURU ALIYOR

AK Parti Gebze Gençlik Kolları yönetim kurulunu belirlemek üzere başvuruları internet üzerinden alıyor. AK Parti Gebze Gençlik Kolları’nda yapılacak olan kongre öncesi yönetim kurulu belirlemek üzere çalışmalar devam ediyor. AK Partili gençlerin yoğun bir desteğiyle genel merkez tarafından ilçe gençlik kolları başkanlığına aday gösterilen Enes Altuntaş yeni dönemde yönetimde yer alacak isimleri belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. KORONAVİRÜS NEDENİYLE İNTERNETTEN BAŞVURU ALINIYOR Koronavirüs salgını nedeniyle yönetim kuruluna girmek isteyen gençler başvurularını internet üzerinden yapıyor. Başvuru sonrası isimler heyet tarafından değerlendirmeye alınarak mülakatlar gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak olan gençler https://kongre.akgenclik.org.tr/kocaeli_gebze.html adresinden başvurularını gerçekleştirebilir. GENÇLERİ BAŞVURU YAPMAYA DAVET ETTİ AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkan adayı Enes Altuntaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tüm genç kardeşlerimizi başvuru yapmaya davet ediyorum. Devraldığımız bu onurlu ve kutlu görevde başarılı işlere imza atarak, partimize en güçlü desteği Gebze’den sunacağız. Güçlü bir yönetimle çalışmalarımızı yapacağız. Bu süreçte bizlerle birlikte yol yürümek isteyen tüm Gebzeli kardeşlerimizi aramızda görmek istiyoruz. İlgili adresten online ortamda başvuruları alıyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra da kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları yönetim kurulunu belirlemek üzere başvuruları internet üzerinden alıyor. AK Parti Gebze Gençlik Kolları’nda yapılacak olan kongre öncesi yönetim kurulu belirlemek üzere çalışmalar devam ediyor. AK Partili gençlerin yoğun bir desteğiyle genel merkez tarafından ilçe gençlik kolları başkanlığına aday gösterilen Enes Altuntaş yeni dönemde yönetimde yer alacak isimleri belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE İNTERNETTEN BAŞVURU ALINIYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle yönetim kuruluna girmek isteyen gençler başvurularını internet üzerinden yapıyor. Başvuru sonrası isimler heyet tarafından değerlendirmeye alınarak mülakatlar gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak olan gençler https://kongre.akgenclik.org.tr/kocaeli_gebze.html adresinden başvurularını gerçekleştirebilir.

GENÇLERİ BAŞVURU YAPMAYA DAVET ETTİ

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkan adayı Enes Altuntaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tüm genç kardeşlerimizi başvuru yapmaya davet ediyorum. Devraldığımız bu onurlu ve kutlu görevde başarılı işlere imza atarak, partimize en güçlü desteği Gebze’den sunacağız. Güçlü bir yönetimle çalışmalarımızı yapacağız. Bu süreçte bizlerle birlikte yol yürümek isteyen tüm Gebzeli kardeşlerimizi aramızda görmek istiyoruz. İlgili adresten online ortamda başvuruları alıyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra da kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.