AK GENÇ DİLOVASI’NIN BAŞKAN ADAYI BELİRLENDİ

SİYASET 24.10.2020 - 10:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK GENÇ DİLOVASI’NIN BAŞKAN ADAYI BELİRLENDİ

Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Genel Merkezi tarafından Muhammet Demir olarak belirlendi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın ana kademede görev alması nedeni ile ilçe gençlik kolları başkanlığına yeni isimler aday olmaya başlamıştı. AK Parti Genel merkez Gençlik Kolları ile yapılan istişareler sonucunda Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı adayı Muhammet Demir olarak belirlendi. Haberi sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Yunus Elden, Demir’e adaylığının hayırlı olmasını diledi. Elden yaptığı açıklamada, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve büyüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Dilovası İlçe Başkan Adayımız Muhammet Demir olarak belirlenmiştir. Dilovası ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.   TEBRİK ETTİLER AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ise yeni adayı kutlayarak, “Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız tarafından yapılan istişareler sonucunda, Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayımız Muhammet Demir kardeşimiz olmuştur. Kongremizin Partimize İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. Mevcut ilçe gençlik kolları Emre Sarıca ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler sonrası Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayımız Muhammet DEMİR olarak belirlenmiştir. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dilovası ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek aday Demir’i kutladı.

Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Genel Merkezi tarafından Muhammet Demir olarak belirlendi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’nın ana kademede görev alması nedeni ile ilçe gençlik kolları başkanlığına yeni isimler aday olmaya başlamıştı. AK Parti Genel merkez Gençlik Kolları ile yapılan istişareler sonucunda Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı adayı Muhammet Demir olarak belirlendi. Haberi sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Yunus Elden, Demir’e adaylığının hayırlı olmasını diledi. Elden yaptığı açıklamada, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler ve büyüklerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası Dilovası İlçe Başkan Adayımız Muhammet Demir olarak belirlenmiştir. Dilovası ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

TEBRİK ETTİLER

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ise yeni adayı kutlayarak, “Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız tarafından yapılan istişareler sonucunda, Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayımız Muhammet Demir kardeşimiz olmuştur. Kongremizin Partimize İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. Mevcut ilçe gençlik kolları Emre Sarıca ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler sonrası Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayımız Muhammet DEMİR olarak belirlenmiştir. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dilovası ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek aday Demir’i kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.