AK GENÇ DİLOVASI, ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!

SİYASET 21.11.2020 - 12:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK GENÇ DİLOVASI, ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ!

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetiminden 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde anlamlı bir program gerçekleştirdi. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi Dünya çocuk hakları gününde İzmit’te bulunan Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti. AK Gençler ziyarette kurumdaki çocuklara hediyeler vererek bu anlamlı günde çocukların yüzünü güldürdü. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir,” Toplumun geleceği, insanlığın umudu olan çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocuklarımıza barış ve sevgi içinde bir yaşam diliyoruz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesi ile Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklarımıza oyuncak hediye ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. AK Genç Dilovası olarak her zaman kardeşlerimizin yanındayız.” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetiminden 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde anlamlı bir program gerçekleştirdi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi Dünya çocuk hakları gününde İzmit’te bulunan Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti. AK Gençler ziyarette kurumdaki çocuklara hediyeler vererek bu anlamlı günde çocukların yüzünü güldürdü. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir,” Toplumun geleceği, insanlığın umudu olan çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocuklarımıza barış ve sevgi içinde bir yaşam diliyoruz. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesi ile Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklarımıza oyuncak hediye ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. AK Genç Dilovası olarak her zaman kardeşlerimizin yanındayız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.