AK GEBZELİ GENÇLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

SİYASET 06.04.2021 - 09:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK GEBZELİ GENÇLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile beraberindeki gençler, Gebze’nin köylerinde görev yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimi Gebze’nin kırsal mahallelerinde görevinin başında olan jandarma ekiplerini ziyaret etti. Başkan Altuntaş ve ekibi sokağa çıkma yasağında görevinin başında olan jandarma ekiplerine kolaylıklar dileyerek tatlı ikram etti. EKİPLERİMİZE YARDIMCI OLALIM Görevinin başında olan jandarma ekiplerini ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, “Koronavirüs pandemisinin gizli kahramanları Gebze’nin köylerinde görev yapan jandarma ekiplerimizi görevlerinin başında ziyaret ettik. Sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde birbirimizi anlamamız ve birbirimize destek olmamız önemli bir sorumluluk. Birbirimize en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde sorumlu bireyler olarak hem sağlık çalışanlarımıza hem de emniyet güçlerimize gereken desteği sağlamak istedik. Vatandaş olarak bizler de kurallara uymalı ve gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Görevleri başında bulunan emniyet güçlerimizi ziyaret edip ikramda bulunarak bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ile beraberindeki gençler, Gebze’nin köylerinde görev yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimi Gebze’nin kırsal mahallelerinde görevinin başında olan jandarma ekiplerini ziyaret etti. Başkan Altuntaş ve ekibi sokağa çıkma yasağında görevinin başında olan jandarma ekiplerine kolaylıklar dileyerek tatlı ikram etti.

EKİPLERİMİZE YARDIMCI OLALIM

Görevinin başında olan jandarma ekiplerini ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, “Koronavirüs pandemisinin gizli kahramanları Gebze’nin köylerinde görev yapan jandarma ekiplerimizi görevlerinin başında ziyaret ettik. Sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde birbirimizi anlamamız ve birbirimize destek olmamız önemli bir sorumluluk. Birbirimize en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde sorumlu bireyler olarak hem sağlık çalışanlarımıza hem de emniyet güçlerimize gereken desteği sağlamak istedik. Vatandaş olarak bizler de kurallara uymalı ve gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. Görevleri başında bulunan emniyet güçlerimizi ziyaret edip ikramda bulunarak bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.