AK GEBZE YİNE COŞTU

SİYASET 11.11.2021 - 16:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK GEBZE YİNE COŞTU

AK GEBZE YİNE COŞTU
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı artık geleneksel hale getirdiği üye çalışmalarında bu hafta, bir gecede 89 hane ziyareti ile 147 yeni üye yaptı. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, üye şovu yapmaya devam ediyor. Her hafta durmaksızın ev ziyaretleri yaparak partiye yeni üyeler kazandıran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, bu hafta da ev ziyaretlerini aksatmadan sürdürdü. İlk günkü aşkla durmadan çalışmaya devam ettiklerini dile getiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bir gecede 89 hane ziyareti gerçekleştirerek partiye 147 yeni üye kazandırdıklarını söyledi.       BİR GECEDE 147 ÜYE Başkan Kaya açıklamasında şunları söyledi; “İlk günkü aşkla durmak yok yola devam. ‘Ak Parti Gebze Sahada’ programları kapsamında gerçekleştirdiğimiz üye çalışmalarımız ile bir gece 89 hane ziyareti yaparak, partimize 147 yeni üye kazandırdık. İlçe Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerini, Meclis Üyelerimiz, Gençlik ve Kadın kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.”      
AK GEBZE YİNE COŞTU

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı artık geleneksel hale getirdiği üye çalışmalarında bu hafta, bir gecede 89 hane ziyareti ile 147 yeni üye yaptı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, üye şovu yapmaya devam ediyor. Her hafta durmaksızın ev ziyaretleri yaparak partiye yeni üyeler kazandıran AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, bu hafta da ev ziyaretlerini aksatmadan sürdürdü. İlk günkü aşkla durmadan çalışmaya devam ettiklerini dile getiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bir gecede 89 hane ziyareti gerçekleştirerek partiye 147 yeni üye kazandırdıklarını söyledi.

 

 

 

BİR GECEDE 147 ÜYE

Başkan Kaya açıklamasında şunları söyledi; “İlk günkü aşkla durmak yok yola devam. ‘Ak Parti Gebze Sahada’ programları kapsamında gerçekleştirdiğimiz üye çalışmalarımız ile bir gece 89 hane ziyareti yaparak, partimize 147 yeni üye kazandırdık. İlçe Yöneticilerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerini, Meclis Üyelerimiz, Gençlik ve Kadın kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.