AK DİLOVASI, ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

SİYASET 10.05.2021 - 15:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK DİLOVASI, ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi Gençlik Kolları’nın organize ettiği programla Anneler Gününde şehit annelerini ziyaret ettiler. AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetiminin organize ettiği, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’un katıldığı programda Anneler Gününde şehit annelerine anlamlı ziyaret gerçekleştirdiler. Sabah başlayan program öncesi Başkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’un ardından da şehit annelerinin anneler gününü kutladı. ŞEHİT ANNELERİ VE EŞLERİNE ZİYARET Tek tek şehit annelerini ziyaret eden Başkan Yıldırım ve ekibi, Şehit İlimdar Atasoy’un annesi Nargüzel Atasoy’u, Şehit Nihat Karadaş’ın annesi Nurhan Karadaş’ı, Şehit Mehmet Kocabay’ın annesi Rukiye Kocabay’ı, Şehit Bahattin Tekgül’ün eşi Mecbure Tekgül’ü ve Şehit Yunus Budak’ın eşi Eda Budak’ı ziyaret ederek anneler gününü kutladılar. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ Şehit anneleri ile bir süre sohbet eden Başkan Yıldırım, “Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için onur kaynağı. Şehit annelerimiz, şehit eşleri, onlar bizlere şehitlerimizin emaneti. Her zaman yanlarındayız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere büyük sevgi ve özveriyle bizleri büyüten, yüreğinde bu ülkenin evlatlarına anne şefkati taşıyan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun” dedi. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit anneleri ise Başkan Yıldırım ve ekibine teşekkür ettiler.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi Gençlik Kolları’nın organize ettiği programla Anneler Gününde şehit annelerini ziyaret ettiler. AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetiminin organize ettiği, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’un katıldığı programda Anneler Gününde şehit annelerine anlamlı ziyaret gerçekleştirdiler. Sabah başlayan program öncesi Başkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’un ardından da şehit annelerinin anneler gününü kutladı.

ŞEHİT ANNELERİ VE EŞLERİNE ZİYARET

Tek tek şehit annelerini ziyaret eden Başkan Yıldırım ve ekibi, Şehit İlimdar Atasoy’un annesi Nargüzel Atasoy’u, Şehit Nihat Karadaş’ın annesi Nurhan Karadaş’ı, Şehit Mehmet Kocabay’ın annesi Rukiye Kocabay’ı, Şehit Bahattin Tekgül’ün eşi Mecbure Tekgül’ü ve Şehit Yunus Budak’ın eşi Eda Budak’ı ziyaret ederek anneler gününü kutladılar.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Şehit anneleri ile bir süre sohbet eden Başkan Yıldırım, “Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için onur kaynağı. Şehit annelerimiz, şehit eşleri, onlar bizlere şehitlerimizin emaneti. Her zaman yanlarındayız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere büyük sevgi ve özveriyle bizleri büyüten, yüreğinde bu ülkenin evlatlarına anne şefkati taşıyan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun” dedi. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit anneleri ise Başkan Yıldırım ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.