AK Darıca’da iki adaylı kongre!

SİYASET 02.09.2020 - 21:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK Darıca’da iki adaylı kongre!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın ilçe kongresinde İl Başkanlığı’nın belirlediği isim Ufuk Acay oldu. Ancak AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan da kongrede adaylıktan çekilmediğini, kongre gününe kadar çalışmalarına devam edeceğini söyledi.  AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın 13 Eylül’de gerçekleştireceği olağan ilçe kongresi için mevcut ilçe başkanı Ufuk Acay’ın genel merkez tarafından aday olarak gösterildi. Acay’ın aday gösterilmesinin ardından AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Arslan gazetemize özel yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiği iddialarına da cevap verdi.  ADAY OLMAM GEREKLİLİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR Arsan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hala adayım, gerekli açıklamayı yaptım. Büyüklerimle gerekli istişareleri gerçekleştirdim. Ak Parti’mizin 13.09.2020 tarihinde yapılacak olan Darıca İlçe Başkanlığı Ana Kademe Kongresinde, teşkilatımızı oluşturan farklı kademelerin yoğun istekleri neticesinde yapmış olduğumuz istişare ve değerlendirmeler sonucunda Ak Parti Darıca İlçe Başkanı adayı olmam gerekliliği ortaya çıkmıştır. LİSTEMİZİ SALONDA HERKES GÖRECEK Genel Merkez ve kongremizi gerçekleştirecek divan kurulumuzun partimizin kademelerine vermiş olduğu değer ile birlikte seçme ve seçilme hakkını görmezden gelmeden, kongremizin tatlı bir yarış ortamında geçmesini sağlayacağına olan inancımız tamdır. Bizimle bir yola çıkan arkadaşlarımızı yarı yolda bırakacak değiliz. Kongre gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongre gününde listemizi salonda herkes görecek. Hakkımızda hayırlısı.” MURAT ARSLAN UFUK ACAY

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın ilçe kongresinde İl Başkanlığı’nın belirlediği isim Ufuk Acay oldu. Ancak AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan da kongrede adaylıktan çekilmediğini, kongre gününe kadar çalışmalarına devam edeceğini söyledi. 
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın 13 Eylül’de gerçekleştireceği olağan ilçe kongresi için mevcut ilçe başkanı Ufuk Acay’ın genel merkez tarafından aday olarak gösterildi. Acay’ın aday gösterilmesinin ardından AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Arslan gazetemize özel yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiği iddialarına da cevap verdi. 
ADAY OLMAM GEREKLİLİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR
Arsan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hala adayım, gerekli açıklamayı yaptım. Büyüklerimle gerekli istişareleri gerçekleştirdim. Ak Parti’mizin 13.09.2020 tarihinde yapılacak olan Darıca İlçe Başkanlığı Ana Kademe Kongresinde, teşkilatımızı oluşturan farklı kademelerin yoğun istekleri neticesinde yapmış olduğumuz istişare ve değerlendirmeler sonucunda Ak Parti Darıca İlçe Başkanı adayı olmam gerekliliği ortaya çıkmıştır.
LİSTEMİZİ SALONDA HERKES GÖRECEK
Genel Merkez ve kongremizi gerçekleştirecek divan kurulumuzun partimizin kademelerine vermiş olduğu değer ile birlikte seçme ve seçilme hakkını görmezden gelmeden, kongremizin tatlı bir yarış ortamında geçmesini sağlayacağına olan inancımız tamdır. Bizimle bir yola çıkan arkadaşlarımızı yarı yolda bırakacak değiliz. Kongre gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongre gününde listemizi salonda herkes görecek. Hakkımızda hayırlısı.”

MURAT ARSLAN


UFUK ACAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.