AK ÇAYIROVA, YENİ SEÇMENLERLE BULUŞTU

SİYASET 13.11.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK ÇAYIROVA, YENİ SEÇMENLERLE BULUŞTU

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı organizasyonunda düzenlenen programda, ilk defa oy kullanacak seçmenler belediye başkanı, ilçe başkanı,  il gençlik kolları başkanı ve ilçe gençlik kolları başkanı ile bir araya geldi. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ev sahipliğinde, ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelindi. Düzenlenen programa; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yeni oy kullanacak gençler katıldı. TÜM SORULARINIZA CEVAP VEREBİLMEK ADINA BURADAYIZ Düzenlenen programda ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren konuştu. Güveren, “Biz çok geniş bir aileyiz. Geniş AK Parti ailemizde sizleri de görmek için böyle bir program organize ettik. Sorularınızı çekinmeden hem belediye başkanımıza, hem ilçe başkanımıza, hem il gençlik kolları başkanımıza hem de bana sorabilirsiniz. Tüm sorularınıza cevap verebilmek adına bugün burada her kademeden abimiz, başkanımız sizinle. Sevdası Büyük, hayalleri 2023 olan siz değerli genç kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi. 2023 HEDEFLERİNE GENÇLERİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ Güveren’in ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir konuştu. Özdemir, “Görüyorum ki gençlik 2023’e hazır. Bizler sizlerin merak ettiği soruları cevaplamak için buradayız. İlk defa oy kullanacak olan siz değerli kardeşlerimize, partimiz ve oy kullanım süreci ile ilgili bilgiler de paylaşacağız. 2023 hedeflerine gençlerimizle yürüyeceğiz” diye konuştu. Özdemir’in ardından konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Mutluyuz çünkü geleceğimizleyiz. Allah siz değerli gençlerimizin bahtını güzel eylesin” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilk defa oy kullanacak gençlerin sorularını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren yanıtladı. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı organizasyonunda düzenlenen programda, ilk defa oy kullanacak seçmenler belediye başkanı, ilçe başkanı,  il gençlik kolları başkanı ve ilçe gençlik kolları başkanı ile bir araya geldi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ev sahipliğinde, ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelindi. Düzenlenen programa; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yeni oy kullanacak gençler katıldı.

TÜM SORULARINIZA CEVAP VEREBİLMEK ADINA BURADAYIZ

Düzenlenen programda ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren konuştu. Güveren, “Biz çok geniş bir aileyiz. Geniş AK Parti ailemizde sizleri de görmek için böyle bir program organize ettik. Sorularınızı çekinmeden hem belediye başkanımıza, hem ilçe başkanımıza, hem il gençlik kolları başkanımıza hem de bana sorabilirsiniz. Tüm sorularınıza cevap verebilmek adına bugün burada her kademeden abimiz, başkanımız sizinle. Sevdası Büyük, hayalleri 2023 olan siz değerli genç kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

2023 HEDEFLERİNE GENÇLERİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ

Güveren’in ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir konuştu. Özdemir, “Görüyorum ki gençlik 2023’e hazır. Bizler sizlerin merak ettiği soruları cevaplamak için buradayız. İlk defa oy kullanacak olan siz değerli kardeşlerimize, partimiz ve oy kullanım süreci ile ilgili bilgiler de paylaşacağız. 2023 hedeflerine gençlerimizle yürüyeceğiz” diye konuştu. Özdemir’in ardından konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Mutluyuz çünkü geleceğimizleyiz. Allah siz değerli gençlerimizin bahtını güzel eylesin” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilk defa oy kullanacak gençlerin sorularını Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren yanıtladı. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.