AK ÇAYIROVA’DA YENİ ÜYELER

SİYASET 07.04.2021 - 10:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK ÇAYIROVA’DA YENİ ÜYELER

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül seferberliği’ başlatmasının ardından harekete geçerek sahaya inip üye çalışmalarına başladı. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, ilçede gençleri mercek altına alarak AK Parti’ye üye çalışması başlattı. Başlattığı üye çalışması ile partiye yeni 4 genç üye yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Cumhurbaşkanı'mız ve AK Parti Genel Başkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gönül seferberliği’ startını vermesinin ardından harekete geçerek sahaya inip çalışmalara başladık” dedi. GENÇLERİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ AK Parti’de Kocaeli gençliğinin ayrı bir yeri olduğunu söyleyen ve bununla gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Türkiye’nin en güçlü gençlik teşkilatlarından birine sahip olduğumuzu biliyor ve AK Gençlik Çayırova ailemizi daha da genişletme gayreti içerisine giriyoruz. Yüz yüze görüşmelerimizin yanında dijital ortamları da etkin bir şekilde kullanarak, ilk defa oy kullanacak olan tüm liseli kardeşlerimize ve üniversite okuyan veya çalışan bütün genç kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimizi arttırıyoruz. Dinamik bir gençlik teşkilatı olarak maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat ederek sahada aktif olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül seferberliği’ başlatmasının ardından harekete geçerek sahaya inip üye çalışmalarına başladı.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, ilçede gençleri mercek altına alarak AK Parti’ye üye çalışması başlattı. Başlattığı üye çalışması ile partiye yeni 4 genç üye yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Cumhurbaşkanı'mız ve AK Parti Genel Başkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gönül seferberliği’ startını vermesinin ardından harekete geçerek sahaya inip çalışmalara başladık” dedi.

GENÇLERİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

AK Parti’de Kocaeli gençliğinin ayrı bir yeri olduğunu söyleyen ve bununla gurur duyduklarını ifade eden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, “Türkiye’nin en güçlü gençlik teşkilatlarından birine sahip olduğumuzu biliyor ve AK Gençlik Çayırova ailemizi daha da genişletme gayreti içerisine giriyoruz. Yüz yüze görüşmelerimizin yanında dijital ortamları da etkin bir şekilde kullanarak, ilk defa oy kullanacak olan tüm liseli kardeşlerimize ve üniversite okuyan veya çalışan bütün genç kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimizi arttırıyoruz. Dinamik bir gençlik teşkilatı olarak maske, mesafe ve temizlik kurallarına da dikkat ederek sahada aktif olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.