AHMET KARAMAN’IN CENAZESİ GEBZE’DE TOPRAĞA VERİLECEK!

GEBZE 17.04.2021 - 13:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AHMET KARAMAN’IN CENAZESİ GEBZE’DE TOPRAĞA VERİLECEK!

Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman’ın amcasının oğlu ve THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman (61) koronavirüsten vefat etti. Çevresinde sevilen biri olarak bilinen ve başarılı bir bürokrat olan Karaman’ın vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Amcaoğlu’nun vefatı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cevat Karaman; “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun... Kıymetli abim, amcamın oğlu, THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman hakkın rahmetine kavuştu... Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.” dedi.  Ortaöğretimi de Gebze’de okuyan Ahmet Karaman’ın cenazesi Gebze Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından saat 15.00'te toprağa verilecek. AHMET KARAMAN KİMDİR? 1960 yılında Trabzon'da doğdu ve eğitimini tamamladıktan sonra kariyerine Türk Hava Yolları'nda uçak mühendisi olarak başladı, ardından birçok özel havayolu şirketinde yöneticilik yaptı. 2013-2014 tarihleri arasında Türk Hava Yolları HABOM A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Karaman 2013 yılında faaliyete geçen MRO tesislerinin geçiş sürecini yönetti. Türk Hava Yolları HABOM A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'nin birleşmesi sürecinde önemli bir rol oynayan Karaman.2014'ten bu yana Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürlüğü ve İcra Komitesi Üyeliği görevlerini yapıyordu.

Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman’ın amcasının oğlu ve THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman (61) koronavirüsten vefat etti. Çevresinde sevilen biri olarak bilinen ve başarılı bir bürokrat olan Karaman’ın vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Amcaoğlu’nun vefatı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cevat Karaman; “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun... Kıymetli abim, amcamın oğlu, THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman hakkın rahmetine kavuştu... Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.” dedi.  Ortaöğretimi de Gebze’de okuyan Ahmet Karaman’ın cenazesi Gebze Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından saat 15.00'te toprağa verilecek.

AHMET KARAMAN KİMDİR?

1960 yılında Trabzon'da doğdu ve eğitimini tamamladıktan sonra kariyerine Türk Hava Yolları'nda uçak mühendisi olarak başladı, ardından birçok özel havayolu şirketinde yöneticilik yaptı. 2013-2014 tarihleri arasında Türk Hava Yolları HABOM A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Karaman 2013 yılında faaliyete geçen MRO tesislerinin geçiş sürecini yönetti. Türk Hava Yolları HABOM A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'nin birleşmesi sürecinde önemli bir rol oynayan Karaman.2014'ten bu yana Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürlüğü ve İcra Komitesi Üyeliği görevlerini yapıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.