AFAD KOCAELİ’DEN PROTOKOLE EĞİTİM

Darıca 26.03.2021 - 15:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AFAD KOCAELİ’DEN PROTOKOLE EĞİTİM

AFAD KOCAELİ’DEN PROTOKOLE EĞİTİM
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde protokole Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 2021 Afet Eğitim Yılı ilan edilmesiyle 2 aylık dönemde eğitim kurumu, kamu kurumu, firma, STK, muhtarlar ve vatandaşlara 32 farklı yerde toplam 20 bin 984 kişiye yüz yüze ve online olarak afet farkındalık eğitimi verdi ve tatbikatlar gerçekleştirdi. Eğitimler kapsamında Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde protokole Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitime; belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. AFET ÖNCESİ HAZIRLIK KONUŞULDU Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde AFAD Kocaeli Eğitim Şube Müdürlüğünün koordine ettiği afet eğitimlerinde temel afet farkındalığı, afet öncesi hazırlık, afet anındaki doğru davranış biçimleri, afet sonrası yapılması gerekenler işlendi. Temel eğitimlerin ardından yangın ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildi. Eğitimler ile ilgili açıklamada bulunan AFAD Kocaeli yetkilileri, “2021 yılının ‘Afet Eğitim Yılı’ ilan edilmesiyle;  afet öncesi risk azaltma çalışmalarının önemi, afet sırası ve sonrasındaki doğru davranış uygulamalarının, vatandaşlarımızca öğrenilmesi, uygulanması ve farkındalığı yüksek bir toplum oluşturulabilmesi amacıyla Kocaeli AFAD olarak; en fazla sayıda vatandaşımıza ulaşabilmek için afet farkındalık eğitimlerine yoğun mesai harcanıyor” denildi.
AFAD KOCAELİ’DEN PROTOKOLE EĞİTİM

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde protokole Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 2021 Afet Eğitim Yılı ilan edilmesiyle 2 aylık dönemde eğitim kurumu, kamu kurumu, firma, STK, muhtarlar ve vatandaşlara 32 farklı yerde toplam 20 bin 984 kişiye yüz yüze ve online olarak afet farkındalık eğitimi verdi ve tatbikatlar gerçekleştirdi. Eğitimler kapsamında Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde protokole Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitime; belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

AFET ÖNCESİ HAZIRLIK KONUŞULDU

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde AFAD Kocaeli Eğitim Şube Müdürlüğünün koordine ettiği afet eğitimlerinde temel afet farkındalığı, afet öncesi hazırlık, afet anındaki doğru davranış biçimleri, afet sonrası yapılması gerekenler işlendi. Temel eğitimlerin ardından yangın ve tahliye tatbikatları gerçekleştirildi. Eğitimler ile ilgili açıklamada bulunan AFAD Kocaeli yetkilileri, “2021 yılının ‘Afet Eğitim Yılı’ ilan edilmesiyle;  afet öncesi risk azaltma çalışmalarının önemi, afet sırası ve sonrasındaki doğru davranış uygulamalarının, vatandaşlarımızca öğrenilmesi, uygulanması ve farkındalığı yüksek bir toplum oluşturulabilmesi amacıyla Kocaeli AFAD olarak; en fazla sayıda vatandaşımıza ulaşabilmek için afet farkındalık eğitimlerine yoğun mesai harcanıyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.