AFAD’dan 12 kurumlara afet eğitimi!

KOCAELİ 05.04.2021 - 13:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AFAD’dan 12 kurumlara afet eğitimi!

İçişleri Bakanlığınca 2021 yılının “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edilmesiyle 12 İlçe Kaymakamlığı’nda; muhtar ve ihtiyar heyetine, kurum yönetici ve personellerinden oluşan bin 50 kişiye İl AFAD Müdürlüğü, afet eğitimi verdi. Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen afet eğitimlerinde afet farkındalık, afet anındaki doğru davranış biçimleri, çök kapan tutun uygulaması, İRAP, TAMP, sivil savunma, yangın ve iyileştirme konuları işlendi.  İl AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan 2021 Afet Eğitim yılı kapsamında Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yoğun bir afet farkındalık süreci yaşandığını belirtti. Bu kapsamda, kaymakamlıklar muhtarlar ve ihtiyar heyetleri; İzmit Kaymakamlığı 159, Gebze Kaymakamlığı 49, Kandıra Kaymakamlığı 83, Karamürsel Kaymakamlığı 83, Kartepe Kaymakamlığı 52, Körfez Kaymakamlığı 189, Dilovası Kaymakamlığı 58, Gölcük Kaymakamlığı 101, Darıca Kaymakamlığı 74, Başiskele Kaymakamlığı 133 ve Derince Kaymakamlığı’ndan 50 kişiye AFAD eğitmenleri; Adem Süer, Sebahattin Yaşa, Hüseyin Çakırca, Alper Şen, Belma Kardaş ve İsmail Aktaş tarafından afet farkındalık, İRAP, TAMP, sivil savunma, yangın ve iyileştirme süreçleri hakkında eğitim verildi. AFET SEFERBERLİĞİ Afet farkındalığı oluşturulması konusunda tam bir seferberliğin başlatıldığı ilimizde, ulaşılabilecek her bir kişinin önemli olduğundan hareketle, Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünce toplumumuzun tüm kesimlerine ulaşılarak afet farkındalığını artırmak amacıyla, Afet Farkındalık Eğitimi videosu hazırlanmış olup eğitime: https://kocaeli.afad.gov.tr/kocaeli-afaddan-afet-farkindalik-egitimi                                                  Linkinden ulaşabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığınca 2021 yılının “Türkiye Afet Eğitim Yılı” olarak ilan edilmesiyle 12 İlçe Kaymakamlığı’nda; muhtar ve ihtiyar heyetine, kurum yönetici ve personellerinden oluşan bin 50 kişiye İl AFAD Müdürlüğü, afet eğitimi verdi.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen afet eğitimlerinde afet farkındalık, afet anındaki doğru davranış biçimleri, çök kapan tutun uygulaması, İRAP, TAMP, sivil savunma, yangın ve iyileştirme konuları işlendi.  İl AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan 2021 Afet Eğitim yılı kapsamında Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yoğun bir afet farkındalık süreci yaşandığını belirtti. Bu kapsamda, kaymakamlıklar muhtarlar ve ihtiyar heyetleri; İzmit Kaymakamlığı 159, Gebze Kaymakamlığı 49, Kandıra Kaymakamlığı 83, Karamürsel Kaymakamlığı 83, Kartepe Kaymakamlığı 52, Körfez Kaymakamlığı 189, Dilovası Kaymakamlığı 58, Gölcük Kaymakamlığı 101, Darıca Kaymakamlığı 74, Başiskele Kaymakamlığı 133 ve Derince Kaymakamlığı’ndan 50 kişiye AFAD eğitmenleri; Adem Süer, Sebahattin Yaşa, Hüseyin Çakırca, Alper Şen, Belma Kardaş ve İsmail Aktaş tarafından afet farkındalık, İRAP, TAMP, sivil savunma, yangın ve iyileştirme süreçleri hakkında eğitim verildi.

AFET SEFERBERLİĞİ

Afet farkındalığı oluşturulması konusunda tam bir seferberliğin başlatıldığı ilimizde, ulaşılabilecek her bir kişinin önemli olduğundan hareketle, Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünce toplumumuzun tüm kesimlerine ulaşılarak afet farkındalığını artırmak amacıyla, Afet Farkındalık Eğitimi videosu hazırlanmış olup eğitime: https://kocaeli.afad.gov.tr/kocaeli-afaddan-afet-farkindalik-egitimi                                                  Linkinden ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.