ACAY, DELEGELERİ İLE BULUŞTU

SİYASET 06.09.2020 - 16:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ACAY, DELEGELERİ İLE BULUŞTU

AK Parti Darıca'da 13 Eylül'de gerçekleşecek kongreler öncesi İlçe Başkan Adayı Av. Ufuk Acay delegelerle bir araya geldi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 13 Eylül pazar günü yapılacak olan İlçe başkanlığı kongesi öncesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Acay cumartesi günü Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve partisinin İlçe yöneticileri ile birlikte Nenehatun Mahalle Teşkilatında kongre delegeleriyle toplantı yaptı. Acay toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İl Başkanlığımız, Genel Merkezimiz istişareleri tamamlayarak İlçe Başkanlığına şahsımı uygun görmüşlerdir. Bize bu onurlu görevi tekrar layık gören Genel Başkanımız ve Genel Merkezi’mize teşekkür ediyoruz. 2 yıldır sürdürdüğümüz İlçe Başkanlığını leke sürdürmeden, sancağı yere düşürmeden devam ettirmeye kararlıyız. Allah bahtımızı açık etsin. BÜTÜN DARICA TEŞKİLATLARINI KUCAKLAYAĞIZ Bundan sonra kongre gününe kadar teşkilatımız tüm kurullarıyla ulaşabildiğimiz bütün arkadaşlarımızla istişareleri sürdürerek bütün Darıca teşkilatlarını kucaklayacak, herkesin memnun olacağı güzel bir yönetim kurulu listesiyle kongremize hazır hale geleceğiz. Ne kadar onurlu ve zor bir görev aldığımızın farkındayız. Bizler Belediye başkanımızla uzun yıllardır siyasetin içindeyiz. Bizleri rahatlatan, bizim gücümüz sizlersiniz. Kongremizi düğün havasında, güzel bir şekilde hayata geçireceğiz. Pandemi kurallarına uygun olarak kongremizi yapacağız, amacımız birliğimizi ve kardeşliğimizi sürdürmektir. Partimize hangi noktada olursa olsun kongre gününe kadar hizmet eden herkesle istişare etmeye devam edeceğiz.” 2 ADAYLI KONGRE Öte yandan AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan da kongrede aday olduğunu açıklamış, kongre gününe kadar çalışmalarına devam edeceğini söylemişti. Arslan adaylığına dair açıklamasında şu ifadelere yer vermişti; “Büyüklerimle gerekli istişareleri gerçekleştirdim. Ak Parti’mizin 13.09.2020 tarihinde yapılacak olan Darıca İlçe Başkanlığı Ana Kademe Kongresinde, teşkilatımızı oluşturan farklı kademelerin yoğun istekleri neticesinde yapmış olduğumuz istişare ve değerlendirmeler sonucunda Ak Parti Darıca İlçe Başkanı adayı olmam gerekliliği ortaya çıkmıştır. LİSTEMİZİ SALONDA HERKES GÖRECEK Genel Merkez ve kongremizi gerçekleştirecek divan kurulumuzun partimizin kademelerine vermiş olduğu değer ile birlikte seçme ve seçilme hakkını görmezden gelmeden, kongremizin tatlı bir yarış ortamında geçmesini sağlayacağına olan inancımız tamdır. Bizimle bir yola çıkan arkadaşlarımızı yarı yolda bırakacak değiliz. Kongre gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongre gününde listemizi salonda herkes görecek. Hakkımızda hayırlısı.”

AK Parti Darıca'da 13 Eylül'de gerçekleşecek kongreler öncesi İlçe Başkan Adayı Av. Ufuk Acay delegelerle bir araya geldi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 13 Eylül pazar günü yapılacak olan İlçe başkanlığı kongesi öncesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Acay cumartesi günü Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve partisinin İlçe yöneticileri ile birlikte Nenehatun Mahalle Teşkilatında kongre delegeleriyle toplantı yaptı. Acay toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İl Başkanlığımız, Genel Merkezimiz istişareleri tamamlayarak İlçe Başkanlığına şahsımı uygun görmüşlerdir. Bize bu onurlu görevi tekrar layık gören Genel Başkanımız ve Genel Merkezi’mize teşekkür ediyoruz. 2 yıldır sürdürdüğümüz İlçe Başkanlığını leke sürdürmeden, sancağı yere düşürmeden devam ettirmeye kararlıyız. Allah bahtımızı açık etsin.

BÜTÜN DARICA TEŞKİLATLARINI KUCAKLAYAĞIZ

Bundan sonra kongre gününe kadar teşkilatımız tüm kurullarıyla ulaşabildiğimiz bütün arkadaşlarımızla istişareleri sürdürerek bütün Darıca teşkilatlarını kucaklayacak, herkesin memnun olacağı güzel bir yönetim kurulu listesiyle kongremize hazır hale geleceğiz. Ne kadar onurlu ve zor bir görev aldığımızın farkındayız. Bizler Belediye başkanımızla uzun yıllardır siyasetin içindeyiz. Bizleri rahatlatan, bizim gücümüz sizlersiniz. Kongremizi düğün havasında, güzel bir şekilde hayata geçireceğiz. Pandemi kurallarına uygun olarak kongremizi yapacağız, amacımız birliğimizi ve kardeşliğimizi sürdürmektir. Partimize hangi noktada olursa olsun kongre gününe kadar hizmet eden herkesle istişare etmeye devam edeceğiz.”

2 ADAYLI KONGRE

Öte yandan AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan da kongrede aday olduğunu açıklamış, kongre gününe kadar çalışmalarına devam edeceğini söylemişti. Arslan adaylığına dair açıklamasında şu ifadelere yer vermişti; “Büyüklerimle gerekli istişareleri gerçekleştirdim. Ak Parti’mizin 13.09.2020 tarihinde yapılacak olan Darıca İlçe Başkanlığı Ana Kademe Kongresinde, teşkilatımızı oluşturan farklı kademelerin yoğun istekleri neticesinde yapmış olduğumuz istişare ve değerlendirmeler sonucunda Ak Parti Darıca İlçe Başkanı adayı olmam gerekliliği ortaya çıkmıştır.

LİSTEMİZİ SALONDA HERKES GÖRECEK

Genel Merkez ve kongremizi gerçekleştirecek divan kurulumuzun partimizin kademelerine vermiş olduğu değer ile birlikte seçme ve seçilme hakkını görmezden gelmeden, kongremizin tatlı bir yarış ortamında geçmesini sağlayacağına olan inancımız tamdır. Bizimle bir yola çıkan arkadaşlarımızı yarı yolda bırakacak değiliz. Kongre gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongre gününde listemizi salonda herkes görecek. Hakkımızda hayırlısı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.