“ACINACAK HALDESİNİZ”

SİYASET 21.11.2021 - 17:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ACINACAK HALDESİNİZ”

BURAK ULUKÖYLÜ RECEP KAYA’YA ‘SENİ ALLAH İÇİN SEVERİM’ DEDİ VE;
AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 102. Genişletilmiş Danışma Toplantısında dolmayan salon hakkında açıklamalarda bulunan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Acınacak haldesiniz” dedi. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 102. Genişletilmiş Danışma Toplantısında, salonu dolduramayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya çok sert yüklendi. “Seni Allah için seviyorum. Senin kaderin bu olmamalıydı, sen ki; bu davaya ‘şiirler yazacak’ kadar bir aşkla bağlı olsan da, siyasette ‘Enver Paşa Talihli’ oldun, davanın mürüvvetini göremeyeceksin, çöküş dönemine denk geldin” diyen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti’nin çöküş döneminde olduğunu söyledi.     İÇLER ACISI DURUM İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kabul edin artık, Siz kendinize yenildiniz! 20 yıllık konforlu iktidarınızın finalindeki ilçe danışma toplantınız içler acısı, açıkçası acınacak haldesiniz; eskisi - yenisi milletvekillerinin, belediye başkanlarının, il başkanlarının, il kadın kolları başkanının, ilçe başkanlarının, ilçe kadın kolları başkanının, ilçe gençlik kolları başkanının, meclis üyelerinin, mahalle başkanlarının, ilçe yöneticilerinin, ilçe kadın kollarının, ilçe gençlik kollarının, mahalle başkanlarının, mahalle teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen ilçe danışma toplantınızda yaklaşık 640 kişilik bir mekanda yarısını ancak doldurup 300-350 kişiyle ilçe danışma yapmak düşmüş olduğunuz içler acısı durumu gözler önüne sermekte.     BİZ 300 KİŞİYLE ÇAY İÇMEYE GİDİYORUZ Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin oturma planını ve toplantıya ilişkin görseller aşağıdadır. 318 kişilik salon kısmı hemen hemen, 319 kişilik balkon ise ayaktaki 15-20 çocuk dışında koltuklar bomboş, toplamda salon + balkon 647 kişilik mekanın yarısı ancak doldurulabilmiş. Recep Kaya başkanım seni Allah için seviyorum. Senin kaderin bu olmamalıydı, sen ki; bu davaya ‘şiirler yazacak’ kadar bir aşkla bağlı olsan da, siyasette ‘Enver Paşa Talihli’ oldun, davanın mürüvvetini göremeyeceksin, çöküş dönemine denk geldin. Bu arada biz 300 kişiyle çay içmeye gidiyoruz.”
BURAK ULUKÖYLÜ RECEP KAYA’YA ‘SENİ ALLAH İÇİN SEVERİM’ DEDİ VE;

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 102. Genişletilmiş Danışma Toplantısında dolmayan salon hakkında açıklamalarda bulunan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Acınacak haldesiniz” dedi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 102. Genişletilmiş Danışma Toplantısında, salonu dolduramayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya çok sert yüklendi. “Seni Allah için seviyorum. Senin kaderin bu olmamalıydı, sen ki; bu davaya ‘şiirler yazacak’ kadar bir aşkla bağlı olsan da, siyasette ‘Enver Paşa Talihli’ oldun, davanın mürüvvetini göremeyeceksin, çöküş dönemine denk geldin” diyen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti’nin çöküş döneminde olduğunu söyledi.

 

 

İÇLER ACISI DURUM

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kabul edin artık, Siz kendinize yenildiniz! 20 yıllık konforlu iktidarınızın finalindeki ilçe danışma toplantınız içler acısı, açıkçası acınacak haldesiniz; eskisi - yenisi milletvekillerinin, belediye başkanlarının, il başkanlarının, il kadın kolları başkanının, ilçe başkanlarının, ilçe kadın kolları başkanının, ilçe gençlik kolları başkanının, meclis üyelerinin, mahalle başkanlarının, ilçe yöneticilerinin, ilçe kadın kollarının, ilçe gençlik kollarının, mahalle başkanlarının, mahalle teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen ilçe danışma toplantınızda yaklaşık 640 kişilik bir mekanda yarısını ancak doldurup 300-350 kişiyle ilçe danışma yapmak düşmüş olduğunuz içler acısı durumu gözler önüne sermekte.

 

 

BİZ 300 KİŞİYLE ÇAY İÇMEYE GİDİYORUZ

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin oturma planını ve toplantıya ilişkin görseller aşağıdadır. 318 kişilik salon kısmı hemen hemen, 319 kişilik balkon ise ayaktaki 15-20 çocuk dışında koltuklar bomboş, toplamda salon + balkon 647 kişilik mekanın yarısı ancak doldurulabilmiş. Recep Kaya başkanım seni Allah için seviyorum. Senin kaderin bu olmamalıydı, sen ki; bu davaya ‘şiirler yazacak’ kadar bir aşkla bağlı olsan da, siyasette ‘Enver Paşa Talihli’ oldun, davanın mürüvvetini göremeyeceksin, çöküş dönemine denk geldin. Bu arada biz 300 kişiyle çay içmeye gidiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.