‘AÇIK KAPI’ HEYETİ DİLOVASI’NDA

Dilovası 24.10.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

‘AÇIK KAPI’ HEYETİ DİLOVASI’NDA

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü yetkilileri Açık Kapı hizmetlerinin tanıtımı ve etkinliğini artırmak, kurum irtibat yetkililerini bilgilendirmek, personelin sistem kullanım hâkimiyetini yerinde incelemek ve yetkililer ile koordineli çalışarak sistemde uygulama birliği oluşturmak amacıyla Dilovası’nda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdür Vekili Nuran Sağlam, İl Koordinatörü Tuğce Aktaş ve Dilovası Kaymakamlığı Açık Kapı Şefliği Sorumlusu İsa Adıgüzel hazır bulundu. HEDEF İLETİŞİM VE PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ Açık Kapıdan sorumlu ilgili kurumlara bir ziyaret gerçekleştiren Sağlam ve beraberindekiler kurumlara yapılan istişare ziyaretlerinin ardından Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Metin Kubilay; “Açık Kapı biriminde hedefin vatandaş odaklı bir iletişim ve problemlerinin çözümüne yönelik genel bir sistematik girişle problemlerin analizinin yapılarak bunları daha kalıcı hale getirmek, kamunun hizmetini vatandaşa daha sağlıklı bir şekilde sunulması amaçlanmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın Hükümet Konağı Zemin katta hizmet vermeye devam eden ‘Açık Kapı’ biriminden faydalanabilir” dedi. “7 GÜNDE SONUÇLANIYOR” Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdür Vekili Nuran Sağlam ise Açık Kapı birimi ile ilgili yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızca vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, taleplere hızlı ve doğru çözümler üreterek devletle vatandaş arasında karşılıklı iletişim ve güvenin sağlanması, ayrıca kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması amacıyla İlimiz Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü ve 12 ilçe Kaymakamlığında Açık Kapı Şeflikleri faaliyete geçirilmiştir. Vatandaşlarımız Açık Kapı Şube Müdürlüğümüze ve ilçelerimizdeki Açık Kapı Şefliklerine sözlü ve yazılı olarak talep ve şikayetlerini iletebildiği gibi (https://www.acikkapi.gov.tr/) web sitesi, mobil uygulama ve elektronik ortamda e-devlet üzerinden de müracaat edebilmekte olup, ilgili birimlere yönlendirilen başvurular 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak başvuru sahibine mesaj yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü yetkilileri Açık Kapı hizmetlerinin tanıtımı ve etkinliğini artırmak, kurum irtibat yetkililerini bilgilendirmek, personelin sistem kullanım hâkimiyetini yerinde incelemek ve yetkililer ile koordineli çalışarak sistemde uygulama birliği oluşturmak amacıyla Dilovası’nda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdür Vekili Nuran Sağlam, İl Koordinatörü Tuğce Aktaş ve Dilovası Kaymakamlığı Açık Kapı Şefliği Sorumlusu İsa Adıgüzel hazır bulundu.

HEDEF İLETİŞİM VE PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ

Açık Kapıdan sorumlu ilgili kurumlara bir ziyaret gerçekleştiren Sağlam ve beraberindekiler kurumlara yapılan istişare ziyaretlerinin ardından Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Metin Kubilay; “Açık Kapı biriminde hedefin vatandaş odaklı bir iletişim ve problemlerinin çözümüne yönelik genel bir sistematik girişle problemlerin analizinin yapılarak bunları daha kalıcı hale getirmek, kamunun hizmetini vatandaşa daha sağlıklı bir şekilde sunulması amaçlanmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın Hükümet Konağı Zemin katta hizmet vermeye devam eden ‘Açık Kapı’ biriminden faydalanabilir” dedi.

“7 GÜNDE SONUÇLANIYOR”

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdür Vekili Nuran Sağlam ise Açık Kapı birimi ile ilgili yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızca vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, taleplere hızlı ve doğru çözümler üreterek devletle vatandaş arasında karşılıklı iletişim ve güvenin sağlanması, ayrıca kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması amacıyla İlimiz Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü ve 12 ilçe Kaymakamlığında Açık Kapı Şeflikleri faaliyete geçirilmiştir. Vatandaşlarımız Açık Kapı Şube Müdürlüğümüze ve ilçelerimizdeki Açık Kapı Şefliklerine sözlü ve yazılı olarak talep ve şikayetlerini iletebildiği gibi (https://www.acikkapi.gov.tr/) web sitesi, mobil uygulama ve elektronik ortamda e-devlet üzerinden de müracaat edebilmekte olup, ilgili birimlere yönlendirilen başvurular 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak başvuru sahibine mesaj yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.