ABDİN ÖZTÜRK BAYRAĞI DALGALANDIRDI!

Dilovası 14.10.2020 - 10:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ABDİN ÖZTÜRK BAYRAĞI DALGALANDIRDI!

Türk bayrağına tutkusuyla bilinen başarılı iş adamı Abdin Öztürk, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki benzin istasyonuna dev bayrak çekti. Bu bayrakta Türk ve Azeri bayrağı birlikte dalgalandı.  Öztürk Grup’un göndere çektiği Türk bayrakları, ilimizin farklı bölgelerinde dalgalanıyor. Vatan ve bayrak sevgisiyle dolu olan Iğdırlı Öztürk ailesi, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki benzin istasyonunda bayrağımızı dalgalandırıyor.   3 GÜN GÖNDERDE KALACAK Abdin Öztürk, Kandıra yolunda bulunan iş yerinde göndere çektiği bayrak töreninde düşüncelerini paylaşarak, "Biz Azerbaycan ile her zaman iki devlet tek millettik. Yeri ve zamanı geldiğinde bir bayrak altında tek devlet tek millet olmasını da biliriz. 3 gün gönderde kalacak olan bu bayrağın anlamı budur" dedi.  

Türk bayrağına tutkusuyla bilinen başarılı iş adamı Abdin Öztürk, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki benzin istasyonuna dev bayrak çekti. Bu bayrakta Türk ve Azeri bayrağı birlikte dalgalandı.  Öztürk Grup’un göndere çektiği Türk bayrakları, ilimizin farklı bölgelerinde dalgalanıyor. Vatan ve bayrak sevgisiyle dolu olan Iğdırlı Öztürk ailesi, Total'e dönüştürdüğü Kandıra Yolu'ndaki benzin istasyonunda bayrağımızı dalgalandırıyor.  

3 GÜN GÖNDERDE KALACAK

Abdin Öztürk, Kandıra yolunda bulunan iş yerinde göndere çektiği bayrak töreninde düşüncelerini paylaşarak, "Biz Azerbaycan ile her zaman iki devlet tek millettik. Yeri ve zamanı geldiğinde bir bayrak altında tek devlet tek millet olmasını da biliriz. 3 gün gönderde kalacak olan bu bayrağın anlamı budur" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.